Tibor
2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pete Davidson tavaly megfogadta, hogy egy kis időre szünetet tart a randizásban, mert besokallt. Akkor így fogalmazott:

  Egy ideig nem járok senkivel, hacsak nem találkozom életem szerelmével. 

  Most úgy tűnik, eddig tartott a szünet, vagy megtalálta élete szerelmét. A színész-humorista és Phoebe Dynevor kapcsolatáról már hetek óta cikkez a külföldi sajtó, de mostanáig egyikőjük sem erősítette meg a híreket. Az viszont már valószínűsíthető volt, hogy ez nem csak egy pletyka, ugyanis Pete meglátogatta Phoebe-t Angliában, ahol a színésznő új filmjét forgatja. 

  Most pedig már a US Weekly is megerősítette, hogy hivatalosan is együtt vannak, és mindent megtesznek, hogy működjön a távkapcsolatuk. A pár valószínűleg még februárban ismerkedett össze, amikor Pete szerepelt a Saturday Night Live egyik szegmensében, amelyben a Bridgerton sorozatot parodizálták ki, és ekkor épp New Yorkban volt Phoebe is. 

  (Forrás: Buzzfeed)

 • A több évtizeden át szunnyadó La Soufrière vulkán kitört. Ennek következtében 16 ezer embert evakuálni kellett Saint Vincent szigetének északi részéről. A pénteki első kitörés után szombaton és a napokban is voltak még heves kitörések. Mindent beborít a vulkáni hamu, és nappal is éjszakai sötétség uralkodik. A hamufelhő akkora, hogy még a 160 kilométerre lévő Barbados szigetét is elérte.

  Ez nagyban megnehezíti a légi közlekedést, ami abból a szempontból is problémás, hogy a Covid miatt is nehéz helyzetben lévő Saint Vincent szigetére így már e miatt a környezeti tényező miatt sem járhatnak ideiglenesen a repülőjáratok. Ez pedig azért baj, mert a sziget csak a turistákból évi 241 millió dollár bevételhez jut, ami a teljes GDP-jének a 30%-át teszi ki. 

  A vulkánkitörések még mindig tartanak. A pusztítás pedig már most óriási, az élővilág, ami a vulkán körül volt, teljes mértékben megsemmisült. 

  (nbc)

 • onvezeto.png
  Fotó: TikTok / gemiini19xx

  TikTokra töltötte fel az egyik felhasználó azt a videót, amit már több mint 4 millióan láttak. A nő azt rögzítette, hogy az egyik taxiszolgáltató olyan autót küldött, aminek nem volt sofőrje, vagyis önvezető volt. Először egy kicsit megilletődött, de később elárulta, hogy szerinte sokkal biztonságosabb az utazás így, mint emberi sofőrrel, akinek hamarabb elvonja a figyelmét egy csomó minden.

 • Tegnap mi is megírtuk, hogy 52 évesen anya lesz Jennifer Aniston, aki egy mexikói kislányt készül örökbe fogadni. A hírt állítólag a Jóbarátok reunion forgatásakor jelentette be szereplőtársainak, legjobb barátnője, Courteney Cox pedig már a babaváró buli szervezését is elkezdte. 

  GettyImages-1179309601
  Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

  Alig telt el egy nap, máris kiderült, hogy az örökbefogadásról szóló hírek hamisnak bizonyultak. A TMZ felkereste a színésznő képviselőjét, aki állítja, hogy a pletykák nem igazak, és a bejelentés sem történt meg.

  (Forrás: TMZ, Mirror)