Emma
5 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jim Caviezel leginkább onnan lehet ismerős, hogy ő volt a Mel Gibson által rendezett Passió című filmben Jézus. Persze szerepelt még sorozatban is, de a legnagyobb szerepe tényleg ez volt. És persze egy szereppel nem lehet azonosítani a színészt, mégis érdekesen jött ki ez a dolog. Caviezel egy erősen jobbos konferencián magyarázta el a QAnon legújabb kampányát, ami a gyerekek megmentéséről szólt. Eddig nem is lenne nagy baj a történettel, hisz a gyerekek megmentésében semmi felháborító nincs. Csak a QAnon hívői, követői azért akarják megmenteni a gyerekeket, mert szerintük a gazdag emberek fogva tartják őket, hogy a vérükből kiszipolyozzák az adrenalint.

  Caviezel azt mondta, hogy azért tartanak fogva gyerekeket egyesek, hogy halálra rémisszék őket. Egy gyerek, ha tudja, hogy meg fog halni, akkor ott olyan heves reakciókat vált ki a szervezete, hogy elkezd rengeteg adrenalint termelni. Ezt pedig szépen lecsapolják azok, akiknek erre szükségük van.

  Caviezel szerint ez nagyon kegyetlen dolog, és nem érdemel kegyelmet az, aki ilyet csinál. 

  Ezzel most újabb lendületet kapott ez az összeesküvés-elmélet, ami teljes mértékben kamu. Az, hogy Caviezel is osztja ezeket a nézeteket, az is érdekes. Mondjuk, ahogy a vallás is, úgy ez is hitkérdése, hisz egyiknek sincs tudományos alapja. És az is igaz, hogy láttunk már Xenuban hívő Tom Cruise-t is.

  (Justjared)

 • ccmonica.png
  Fotó: instagram / courteneycoxofficial

  Courtney Cox az Instagramra töltött fel egy videót, amiben arra kéri a követőit, mondják el, hogy ők is Monicák a Jóbarátokból, anélkül hogy tényleg kimondanák. A színésznő be is mutatta a saját konyháját, ahol mindennek megvan a helye, és minden katonás rendben sorakozik. Ezzel is bebizonyította, hogy ő bizony ízig-vérig Monica.

   A színésznő felkérésére mások is bemutatták a bennük szunnyadó tisztaságmániást. 

  (via: HuffPost)

 • Eddig egy emberként aggódott mindenki, hogy mi lesz ezzel a nagyon ismert testvérpárral. Nagy traumákat éltek át, jó testvérek voltak, majd egy jó/rossz házasság miatt eltávolodtak egymástól. Az ifjabb testvér eltávolodott a családtól, inkább felesége mellett döntött. Két hercegről lévén szó, ez nagy érdeklődést váltott ki az emberekben. Sokáig nem lehetett tudni, hogy mi lesz a megtörhetetlennek hitt testvéri kötelékkel, hogy újra összeforrhat-e.

  DE MOST!

  Nagyapjuk halála összehozta őket. A királyi temetésen találkoztak, és úgy beszélgettek, mintha el sem távolodtak volna egymástól.

  A gigabreaking tehát, ha levesszük a népmesei motívumokat:

  Harry és Vilmos herceg beszélgetett egymással Fülöp herceg temetésén. Most először, hogy lement a botrányos interjú Oprah winfrey műsorában. 

  (Pagesix)

 • Általában jellemző, hogy akinek tetoválása van, az rengeteg kérdést kap az emberektől, hogy mit jelent az adott minta, milyen mögöttes jelentése van a tetkónak. Sőt, ez már szinte elvárássá vált, hogy minden rajznak valamilyen mély jelentése kell hogy legyen. Erre reagálva egy TikTok-felhasználó arra hívja fel az embereket, hogy mutassák meg értelmetlen és semmitmondó tetoválásaikat a videós platformon.

  newFile-8
  Fotó: @th3victorygarden / TikTok

  Egy felhasználó el is vitte az első helyezést, ő ugyanis azt hitte, hogy a kisfia rajzát tetováltatta magára, de amikor elkészült a minta, kiderült, hogy valójában a fia barátja alkotta a furcsa rajzfilmfigurát.

  (Forrás: Indy100)