Márta, Flóra
20 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Viszonylag gyakran el lehet sütni azt a "poént", hogy XY híres ember milyan átalakuláson ment keresztül, úgy megváltozott, hogy rá sem lehet ismerni. Ilyenkor születnek azok a címek, hogy Rá sem lehet ismerni XY-ra! Kétszer is meg kellett néznünk ezt a képet, hogy rájöjjünk, hogy melyik hollywoodi híresség szerepel rajta. Felesége, sőt, a saját édesanyja se ismerne rá erre a sztárra! És így tovább.

  Nos, most is ugyanez e helyzet, merthogy Fred Durst, a Limp Bizkit frontembere tényleg elég szokatlan külsővel jelentkezett. Közepesen hosszú őszesen szőke haj, fazonra vágott Hulk Hogan-bajusz. Ez pedig nem a jól megszokott (szakáll, basebellsapka) fizimiska, amit megszokhattak a rajongók.

 • Jamie Lee Curtis, nemcsak hogy büszke a magyar származására, figyelemmel kíséri a magyarok teljesítményét az olimpián is. Miután Milák Kristóf aranyérmet nyert 200 pillangón, az Instagramján megosztott egy képet Gárdi Balázs fotóművész oldaláról, amelyen a fiatal sportoló szerepel.

  A színésznő csak annyit írt a fotóhoz „WOW”, így fejezve ki csodálatát. 

 • nemszamitapenz.png
  Fotó: youtube / Wellhello

  A Flexelés szócikk mellé nyugodtan be lehet tenni szemléltető példának a NEMSZÁMÍTAPÉNZ című dalhoz készült klipet. Tele van az egész közéleti utalásokkal: 

  Lyukas a zoknim, pont mint rég,

  ne zavarjon meg, hogy egy jachton hordom,

  az ég, mint a faluban, ott is kék.

  valamint:

  Otthon tekerek, Dubajban szívok, Brüsszelben ekizem

  Közben pedig hol Széll Tamás ken egy kis kaviárt a sajtos tejfölös lángosra, hol Anger Zsolt és Nagy Ervin maszkírozza el magát bohócnak, hogy jó pénzért parádézzon a gazdag fiataloknak.

  Az egész szám nem csupán az APUVEDDMEG folytatása, hisz az eltelt évek kicsit a villantós, gazdagnak látszani akaró réteget is megedzette. Ezért a NEMSZÁMÍTAPÉNZ keményen ráflexel az elődjére. Míg az első szám csak a felvágásról szólt, a mások lenézéséről, ez már inkább arról, hogy pénzért nem csak magunkat tudjuk nagyobb embernek feltüntetni, hanem meg tudunk más embereket is venni. A sportautó, a Fendi, a Balenciaga és a kamu karóra pedig csak vicc.

 • Csak úgy repül az idő.

  David és Victoria Beckham második gyermeke, Romeo hamarosan már 19 éves lesz, a visszavonult, profi válogatott labdarúgó fia pedig nem is hasonlíthatna jobban édesapjára. Romeo még szerdán posztolt Instagram-oldalára egy egy közös képet apjával, melyen túlzások nélkül úgy néznek ki, mint két tojás.

  Nem csak a pólójuk, és szőkére festett hajuk színe egyezik, hanem tulajdonképpen mindenük,

  Romeo maga a megtestesült fiatalkori David. Ezen a 2001-ben készült képen ugyan a 26 éves David és Victoria látható, de egy kis fantáziával akár azt is hihetnénk, hogy Romeo ment vissza az időbe lőni egy fotót édesanyjával.

  GettyImages-1278032052
  Fotó: Comic Relief / Getty Images Hungary

  De nem?