Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jar Jar Binks alakítója, Ahmed Best egy senki által sem várt cameóban tért vissza a Star Wars-univerzumba a Mandalóri című sorozat legutóbbi epizódjában. A Star Wars: Baljós árnyakból megismert, sokak által kritizált gungan karaktere helyett viszont Best egy Kelleran Beq nevű jediként volt újra látható.

  A negyedik részben – melynek címe A lelenc – a színész rövid időre megjelenik egy visszaemlékezésben a 66-os parancs pillanatában. Az epizód jelenetében az látható, amint a klóncsapatok rajtaütnek a Jedi Renden, és kegyetlenül lemészárolnak szinte mindenkit. Itt kiderül ki, hogy az általa alakított lovag mentette meg Grogut a Jedi-templom ellen irányuló támadástól, és vele menekültek el egy hajón.

 • Sebestyén Balázsék a celeblét rejtelmeiről elmélkedtek.

  Sebestyén Balázs és műsorvezetőtársai a Balázsék című rádióműsorukban a celebek társadalmi megítéltségéről beszélgettek az Ázsia Expressz negyedik évadának szereplői kapcsán. Többek közt szóba került az is, hogy az idén Dél-Amerikából jelentkező kalandreality lesz az első számottevőbb műsor, ahol a sokáig mellőzött Alekoszt újra szerepeltetni fogják. Az egykori VV-játékos már az odaútján borzolta a kedélyeket, de a rádiósok éppen a megbotránkoztató kijelentéseiben vélték felfedezni a különbséget a mostani valóságshow-k szereplőitől. 

  Gondold el, celeb vagy; én nem hívom őket megélhetési celebnek, mert nem kell különösen nagy munkát csinálni, ő abból él, hogy celeb. Elmész egy Trollba, kicsit elmész TV2-műsorba, elmész egy Gyertek át!-ba, eljössz hozzánk. Úgy szedsz össze havi 3-4-5 millió forintot, hogy igazából magadból élsz. Oké, hogy ugyanaz az 50-70 arc pörög, de hogy ebből milyen klasszul meg lehet élni…

   – fejtette ki Sebestyén, aki úgy véli, az életforma mostanra igazi hivatás lett. –

  Nem úgy értem, mint egy orvosi vagy mérnöki hivatás, de nem nézem le őket, mi is belőlük élünk. […] A nézők se unnak rájuk, igény van rá. Az összes műsor 60 százalékban celebekkel tervez: reality, főzős műsor, táncos műsor, éneklős… az van, hogy bődületes mennyiséget szív fel a piac. Nagyon jól megélsz ebből, érdekes hivatássá vált

  – vélekedett a rádiós, hozzátéve: teljesen megérti a jelenséget, hogy miért akarja sok fiatal az influenszerlétet hivatásának választani.

  „Értem a mai fiatalokat, akik azt tűzik ki célul, hogy ezt akarják csinálni. A celeb követendő példa lett, jó megélhetési tényező. Könnyen keresnek sok pénzt, posztolgatnak, elmennek ide-oda, miért ne akarnék ez lenni? Ez fura módon érték lett. Egy működő modell” – hangzott el az adásban.

 • Karen Woods annak ellenérre vált bestsellerszerzővé, hogy csak felnőttként tanult meg írni és olvasni, miközben addig takarítóként dolgozott. A nő elképesztő módon mára 27 regényt írt. Az 53 éves Karen Woods 39 évesen írta meg első könyvét, miután részt vett egy felnőttoktatási tanfolyamon, és mostanra bestsellereket és telt házas színházi darabokat írt. A manchesteri krimikirálynőnek nevezett írónő az olvasásnak és az írásnak tulajdonítja, hogy sikerült megváltoztatnia az életét. Azóta céljává tűzte ki, hogy olyan embereket képviseljen és inspiráljon, akik hátrányból indultak az életben. Woods nemrég újabb könyvszerződést kötött egy kiadóval, és már népszerű brit tévéműsorokban is szerepelt hihetetlen történetével.

 • A 30 éves Jack Howard a napokban a Heathrow repülőtéren tette fel a nagy kérdést barátnőjének, a 23 éves Ayla Doggettnek, miután hazaérkezett egy dubaji lánytúráról. A férfi úgy kérte meg barátnője kezét, hogy egy aranyos »Hozzám jössz feleségül?« feliratú táblát tartott a magasba, amikor a lány leszállt a járatáról.

  A szerelmespár közel hét éve van együtt, de Ayla bevallota, megdöbbent, amikor meglátta Jacket, amint a terminálon magasba tartotta a táblát. Howard, aki egy szállítmányozási cég tulajdonosa, néhány nappal korábban engedélyt kapott Ayla apjától, hogy megérje lánya kezét, és egy lenyűgöző gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét. Az Essexből származó pár keresi azokat az embereket, akik esetleg megörökíthették a varázslatos pillanatot a kamerával, és felhívást intéztek mindenkihez, akinek van videója, hogy jelentkezzen.