Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • warcmachine
  Fotó: Instagram

  Eredetileg a Disney+ kínálatába érkezett volna az Armor Wars címre keresztelt sorozat, amiben a főszereplő Tony Stark legjobb barátja, a Don Cheadle által megformált Rhodey Rhodes lett volna középpontban.

  A bejelentés óta azonban nagy volt a csend a projekt körül, nem is szerepelt az MCU elkövetkezendő filmjei és sorozatai között, ami már önmagában furcsa volt az embereknek.  Nemrég azonban kiderült, hogy az egyelőre megjelenési dátum nélküli Armor Wars nem sorozat, hanem a 6. fázis filmjeként érkezik a mozikba.

 • Néhányan már az énekesnő mentális egészségéért aggódnak.

  Doja Cat egészen különös sminkben érkezett meg a minap a Monot divatház párizsi bemutatójára: fehérre és kékre festették az egész arcát, szájára pedig vörözs rúzst kapott. Az énekesnő (vagy sminkese) insipirációja egyelőre nem ismert pontosan, de a róla készült fotókra eléggé rácsodálkoztak az internetezők is, akik közül a legtöbben azt találgatták, Csillagok háborúja vagy Avatar karakterre hasonlít–e jobban, míg másoknak Az ötödik elem című film ugrott be Doja arcát látva.

  „A férfi a második képen pont úgy bámulja őt, ahogy mi most mind” –viccelődött az egyik kommentelő, többen azonban inkább aggodalmas hangvételű hozzászólásokat írtak. A popsztár nemrég leborotvált a haját és a szemöldökét is, így attól tartanak, mentális problémákkal küszködhet, vagy legalábbis nagyon nehéz időszakon megy most keresztül.

 • A pár költözés előtt áll.

  Hatalmas otthonkeresési projektbe kezdett Harry herceg és Meghan Markle. A pár azért szeretne költözni, mert régi házuk már „nem megfelelő számukra”.

  Konkrét terveik is vannak új lakóhelyüket illetően: szeretnének Kaliforniában maradni, azon belül is Montecito városától nem messze egy privát, farmszerű lakóövezetet néztek ki maguknak, ami egyébként elég közel van első amerikai otthonukhoz. A Hope Ranch nemcsak golfpályával és teniszpályával rendelkezik, de egyben egy countryklub is, ahol még piknikezőövezet és kiépített lovas útvonal is van. A gyönyörű környéken lévő otthonok ára a Page Six információi szerint elérheti a 22 millió dollárt (9,5 milliárd forint) is, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy Harryék meg is vették-e már ott új házukat, vagy keresgélnek még.GettyImages-892957114

  GettyImages-892957114
  Fotó: George Rose / Getty Images
 • Ezzel egyébként a modell rengeteg rajongója is egyetért.

  Hihetetlen formában van Palvin Barbara, aki ezt legutóbbi Instagram-fotóin is bebizonyította. A világhírű topmodell egy képsorozatot osztott meg magáról, amin egy szerinte Spinédzserek-hangulatú, kockás mintájú top-miniszoknya szettet visel. Az összeállítás olyan remekül állt neki, hogy azt még párja, Dylan Sprouse sem hagyhatta szó nélkül:

  „Őrületes” – írta kommentben a színész, akivel egyébként még több ezer rajongó egyetértett.