Konrád
4 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Martin West tévés producer éppen a kelet-londoni temetőben járt, amikor egy arra tévedt róka keltette fel a figyelmét. A férfi több fotót is készített az állatról, aki meglehetősen tehetségesnek bizonyult pózolás terén. Először „rámosolygott“ az őt fotózó Westre, majd nyelvet nyújtott, és továbbállt.

 • Nagyon úgy fest, hogy a két sztár igencsak jól kijön egymással, és minden pillanatot megragadnak a lazításra és a haverkodásra. A két színész a Thor negyedik részének a forgatása miatt van Ausztráliában, ahol Matt Damon valószínűleg ugyanazt a Loki imposztor karaktert fogja majd alakítani, akivel már a Thor-Ragnarök című filmben is találkozhattunk.

  Chris Hemsworth pedig ismételten Thor szerepébe bújhat, és így az első olyan Marvel-karakter lesz, aki egy negyedik önálló filmet is magáénak tudhat.

  A színészek a munka mellett sok időt szentelnek a pihenésre is. Nemrégiben szinte az egész stáb elment egy ausztrál rögbimérkőzésre, de azóta posztolt olyan képet is a színész, amin éppen küzdősportot néznek Matt-tel.

  Két nappal ezelőtt pedig, egy „albumborítónak” is megfelelő képet osztott meg, amin nemcsak Matt és ő szerepel, hanem az Oscar-díjas Taika Waititi, aki a rendezője a filmnek.

  A képhez csak ennyit írt a színész:

  jövő héten jön a lemez #készüljvilág.

 • chrome-capture (7)

  Egy idős házaspár így ünnepelte az 50. házassági évfordulóját. A lány segített felhúzni a cipzárt, felhúzni a cipőt, feltenni a fátylat. Majd jött a nagy meglepetés. Ötven év után, ugyanabban a ruhában újra oda állt a férje mellé, aminek természetesen hatalmas meghatódás lett a vége.

  Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas, 100%-ig bekönnyezős tartalom következik!

 • Kevés olyan ember van, aki ne hallotta volna ezeket a sorokat, hiszen hatalmas mémmé alakult az a hangfelvétel, amin egy idős hölgy a békéscsabai mentőállomást hívta, és zavarodottságában nem tudta, hogy most a kórházzal beszél, vagy a mentőkkel.

  Erre az esetre emlékeztek meg az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook-oldalán, méghozzá nem is akárhogyan. Végre láthatjuk a mentőszolgálatos kolléganőt, Guska Beát, aki a vonalban próbált segédkezni az idős hölgynek. Most ő maga számol be egy rövid videóban a 17 évvel ezelőtti telefonhívásról.

  A videóhoz a következőket írták:

  MOST MEGMUTATJUK*Ő VOLT AZ*

  Guska Bea egykori mentésirányítónk türelmes hangját az egész ország megismerhette, amikor 17 évvel ezelőtt egy különös hangfelvétel szivárgott ki a Békéscsabai Mentésirányításról. Bajtársnőnk azóta mentőtiszt lett, aki a helyszínre sietve segíti a bajba jutottakat. Bajtársához ment férjhez és két gyermek büszke édesanyja, akik sorra nyerik az elsősegélynyújtó versenyeket. A kiváló mentőtiszt szívesen elfelejtené már a kultikussá vált beszélgetést, de még ennyi idő után is sikerül meglepni olyan feldolgozásokkal, amiken végül mégis elmosolyodik a jólelkű életmentő.