Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Magasságos egek!

  bébi DeLeroean
  Fotó: YouTube

  Taylor Calmus, egy Coloradóban élő édesapa, aki két héttel fia, Teo születése előtt indította el Dude Dad nevű YouTube csatornáját, ahol igyekszik azt bemutatni, hogy mindenféle kreatív dolgot épít, vagy csinál, miközben egyre jobban kezd belerázódni a szülői feladatokba. Dude Dad azóta 300-nál is több videót osztott meg csatornáján és immáron három gyermek büszke édesapja.

  Az egyik videójában például egy "működő" DeLoreant épített a gyerekeinek, ami a Vissza a Jövőbe trilógia ikonikus időgépe.

 • Előzetest kapott a Cabinet of Curiosities, ami Guillermo del Toro  antológia sorozata lesz a Netflix kínálatában.

  horror
  Fotó: YouTube

  A nyolc részes sorozat első ízelítője meglehetősen velőt rázóra sikerült, amiben del Toro a horror egy új irányába kalauzolja majd el a nézőket, és megnézhetünk néhány rémséget közelebbről is.

 • A legjobb helyeket foglalták be a napsütésre vágyó tehenek a Nyugat-Yorkshire-nél található strandon, amit a 47 éves Jackie Holden vett észre, miután megérkezett vasárnap, szintén pihenés céljából.

  Azonban a 24 tehén másként gondolta, ugyanis a Todmorden strandot teljes egészében bevették, és nem szívesen mozdultak volna meg senki kedvéért.

 • Augusztus 21-én startol el a Trónok Harca előzménysorozata az HBO Maxen, ami a Sárkányok Háza címet viseli, és a Targaryen ház tagjait helyezi középpontba, meg persze tűzokádó kedvenceit.

  mattsmith
  Fotó: Instagram

  Londonban a minap tartották meg a sorozat vörös szőnyeges premierjét, ahol minden főbb szereplő tiszteletét tette.