16:00, December 09.
Horvátország 0
Brazília 0
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09.
Hollandia 0
Argentína 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Britney Spears az elmúlt időben igen merész tartalmakat osztott meg Instagram oldalán, alulöltözött táncos videói mellett megannyi félmeztelen-, meztelen fotót is közzétett platformon. Már épp komolyan aggódni kezdtek volna érte rajongói, amikor is az énekesnő fiókja a hét elején egyszer csak köddé vált.

  Persze rögtön megkezdődtek a találgatások: miért törlődött Spears fiókja? Ő volt-e egyáltalán, vagy maga az Instagram, esetleg más deaktiválta az oldalát? Férje, Sam Asghari most tiszta vizet öntött a pohárba.

  „A közösségi média traumatizáló lehet. Néha jó egy kis szünetet tartani” – idézte a Page Sixszínész posztját, amelyből kiderül, valószínűleg tényleg felesége döntött oldala törlése mellett.

  „[Spearsnek] megvan a saját hangja, egy szabad nő. Tiszteletben tartom a magánéletét, és mindig óvom az. Köszönettel tartozom az összes őt védő rajongónak” – fogalmazott a férfi, hozzátéve: ő maga sem posztol sokat feleségéről, ha pedig közzétenne róla valamit, előtte mindig kikéri a hozzájárulását.

 • Beteljesült a TikTok-felhasználók dédelgetett álma!

  Rég nem látott felhajtás kíséri a Netflix november végén megjelent Addams Family spinoffsorozatát, a Wednesdayt, amelynek táncos jelenete önmagában is hódító útra indult a TikTokon. A címszereplő Jenna Ortega által koreografált különleges mozdulatokat a felhasználók azonban már nem az eredeti,  a sorozatban elhangzott számra, hanem Lady Gaga 2011-es Bloody Mary című slágerére kezdték rekreálni, ami ennek köszönhetően épp második virágkorát éli.

  Nem is kellett sokat várni, hogy a trend megérkezzen magához az énekesnőhöz is, aki nem okozott csalódást a rajongóinak: ő is elkészítette a saját Wednesday-táncát, ami annyira elnyerte a netezők tetszését, hogy többen is felvetették, akár a már színésznőként is szárnyát bontogató Gaga is szerepet kaphatna a sorozat 2. évadában.

 • Margot Robbie az Öngyilkos osztag óta alakítja Joker immáron exkedvesét, a hasonlóan elmebajos Harley Quinnt, aki az utóbbi években népszerűbb már nem is lehetne.

  harley
  Fotó: Instagram

  Az eredetileg az 1992-es Batman: The Animated Seriesben bemutatott figura mostanra saját animációs sorozatot is kapott az HBO Maxon, amit ráadásul kifejezetten felnőtteknek készítenek, és immáron a harmadik évadánál jár.

  Ebben a sorozatban Harley maga mögött hagyja Jokert, és egy ponton összejön Gotham City másik híres gonosztevőjével, Méregcsókkal. Kettőjük románca egyébként nem új dolog, a képregényekben már évekkel ezelőtt megtörtént, azonban a színésznő nemrég arról beszélt, hogy ezt szeretné a moziba is bevinni.

  „Évek óta hajtok érte. El nem tudom mondani, mennyire nyomatom, hogy ez megtörténjen.”

  Egyelőre Méregcsók (Poison Ivy) még nem mutatkozott be élő szereplős változatban, de Uma Thurman egyszer már eljátszotta őt az 1997-es Batman és Robinban, igaz, arra senki sem akar emlékezni.

 • A 36 éves Paul Crawford decemberben nyakába vette az országot, hogy mindenféle háztartásba elhozza a szeretet ünnepét. ű

  Teszi ezt mindezt úgy, hogy elképesztő alkotásokat hagy maga után, kerüljön az fel ablakokra, kirakatokra, vagy épp egy láncfűrésszel kialakított jégszobor valakinek a kertjébe.

  A tehetséges művész személyes kéréseket is elfogad, és mostanra annyira népszerű lett, hogy már november 1-jétől megtelt a naptára. Paul szinte Anglia minden részéről kapott már felkérést, egy-egy munkáért pedig 70 fontot kér, de ez függ a méretektől is.