Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Johnny Depp vs. Amber Heard pernek végkimenetele után, Mads Mikkelsen nem tartja kizártnak, hogy ismét Depp alakítsa Grindelwaldot egy esetleges Legendás Állatok folytatásban.

  Mikkelsen még 2020 novemberében vette át a szerepet Johnny Depptől, aki két epizódban alakította Gellert Grindelwald karakterét, ám Amber Heard vádjai miatt, a stúdió megvált a színésztől.

  "Azóta más szelek fújnak nyilvánvalóan, megnyerte a pert, úgyhogy meglátjuk, hogy visszatér-e" - mondta Mikkelsen a Deadlinenak Johnny Depp esetleges visszatéréséről.

  "Lehet visszatér. Nagy rajongója vagyok Johnnynak. Szerintem ő egy remek színész, aki nagyon jó munkát végzett (Grindelwaldként - a szerk.)" 

  Mikkelsen arról is beszélt, hogy nagyon ijesztő volt Johnny Depp után átvenni a figurát, akit olyannyira magáévá tett az első két filmben, hogy esélye sem volt leutánozni őt.

  "Annyira ő volt a figura, hogy lehetetlenség lett volna lemásolnom. Öngyilkosság lett volna, így valami mással rukkoltunk elő, olyasmivel, ami az enyém volt, és hidat képeztünk közte és köztem. Úgyhogy igen, ijesztő volt. A rajongói nagyon-nagyon édesek, de közben igen makacsok is. Nem sokat tudtam velük beszélni, de megértem, hogy miért tört össze a szívük."

  Depp visszatérése legalább olyan kérdéses jelenleg, mint a Legendás Állatok 4.részének elkészülte, ugyanis a Dumbledore titkai közel sem hozta azt a sikert, amit a stúdió várt, így elképzelhető, hogy soha nem kap normális befejezést a Harry Potter spinoff. 

 • Egymásnak feszült Cardi B és  Bella Poarch.

  Nem kicsit zavarodtak össze a rajongók, miután egy rakás, azóta törölt, tweet jelent meg Bella Poarch közösségi oldalán, amikben sorra Cardi B-t kezdte el betámadni, minden előzmény nélkül. Aki nem tudná, Poarch egy 25 éves énekesnő, és közösségi média személy, aki azzal vált híressé, hogy 2020. augusztus 17-én feltöltötte a legtöbbet kedvelt TikTok videót, ahol Millie B, "M to the B" című dalára tátog.

  A fiatal énekesnő azzal kezdte, hogy a most megjelent új albuma sokkal jobb, mint Cardi bármelyik lemeze, amivel megindult a lavina, majd ezt tetőzte azzal, hogy létrehozott egy szavazást, hogy a rajongók döntsék el, Cardi vagy Nicki Minaj a jobb-e.

  Mindeközben Bella több, meglehetősen sértő és trágár tweetet is megosztott Cardiról, aki válaszként megosztott egy privát beszélgetést közte és Poarch között, aki azt írta neki, hogy nagy rajongója a zenéjének.

  Nem sokkal később Bella egy bocsánatkérő tweetet fogalmazott meg, amiben azt állította, hogy feltörték a fiókját, és csak későn vette észre, hogy mi történik az oldalán.

  Azonban Cardi megosztott egy hangfelvételt, amiből kiderül, hogy a Bella közösségi oldalát kezelő személy volt, aki megosztotta a tweeteket, majd azt mondta a csapatnak, hogy hazudjanak arról, hogy feltörték a fiókot.

 • Magasságos egek!

  bébi DeLeroean
  Fotó: YouTube

  Taylor Calmus, egy Coloradóban élő édesapa, aki két héttel fia, Teo születése előtt indította el Dude Dad nevű YouTube csatornáját, ahol igyekszik azt bemutatni, hogy mindenféle kreatív dolgot épít, vagy csinál, miközben egyre jobban kezd belerázódni a szülői feladatokba. Dude Dad azóta 300-nál is több videót osztott meg csatornáján és immáron három gyermek büszke édesapja.

  Az egyik videójában például egy "működő" DeLoreant épített a gyerekeinek, ami a Vissza a Jövőbe trilógia ikonikus időgépe.

 • Előzetest kapott a Cabinet of Curiosities, ami Guillermo del Toro  antológia sorozata lesz a Netflix kínálatában.

  horror
  Fotó: YouTube

  A nyolc részes sorozat első ízelítője meglehetősen velőt rázóra sikerült, amiben del Toro a horror egy új irányába kalauzolja majd el a nézőket, és megnézhetünk néhány rémséget közelebbről is.