Judit, Xénia
18 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1234262944
  Fotó: Christopher Furlong / Getty Images Hungary

  Új szerepkörben mutatkozott be az angol miniszterelnök, akiről persze már korábban is lehetett sejteni, hogy humoristaként is megállná a helyét. Boris Johnson egy protokoll rendezvényen vett részt Károly herceg társaságában, amikor eleredt az eső, és ezzel fergeteges műsor vette kezdetét, az alábbi forgatókönyv szerint:

  • Először nem sikerült kinyitnia az ernyőt.
  • Miután ez összejött, felajánlotta egy hölgynek, de az esernyő összecsukódott.
  • Ekkor gyorsan újra kinyitotta, de a szél kifordította az ernyőt.

  Íme a videó, ami akár Mr. Bean sorsát is megpecsételheti:

 • Elképesztő figura, bámulatos karrier. Testépítő, színész, majd osztrákként Kalifornia kormányzója, mindeközben motivációs tréner. Íme a 3+1 kedvenc idézetünk a ma 74. életévébe lépő életművésztől, akinek beceneve: Osztrák tölgy.

  1. SCHWARZI AZ ALVÁSRÓL:

  Ha naponta 6 órát alszol, akkor 18 marad. Ebbe bőven belefér sok munka, tanulás és még a szórakozás is. Tudom, hogy ilyenkor sokan felszisszennek, hogy hé, én 8-9 órát alszom. Hát javaslom, aludjanak gyorsabban.

  2. SCHWARZI A TERVEKRŐL:

  Ha van egy B terved, az azt jelenti, hogy magad sem hiszel a víziód elérésében. Ha körbebástyázod magad egérutakkal, akkor veled van a baj, te magad szabotálod a sikeredet!

  3. SCHWARZI A LEHETETLEN LEHETSÉGESSÉGÉRŐL:

  Ha valaki kételkedik benned, vagy abban, hogy képes leszel elérni a víziódat, egyszerűen ne figyelj oda. A „nem lehetséges”-t vedd ki a szótáradból, vagy egyszerűen halld úgy, hogy „lehetséges”.

  +1 SCHWARZI A SZABÁLYKÖVETÉSRŐL:

  Képtelenség függetlennek vagy igazán eredetinek lenni, ha mindig jól viselkedsz, és nem akarsz megszegni semmilyen szabályt. El kell szakadnod a megszokott gondolkodásmódtól!