Konrád
4 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csendes, nyugodt délután a szavannán. A békés oroszlánok lemerészkednek az itatóhoz, hogy szomjukat oltsák. De ekkor megjelenik a rettenthetetlen kisteknős, és kipaterolja őket a tavacskájából. 

   Az erről az eseményről videót készítő Reggi Barreto elárulta a teknős valószínűsíthető szándékait is. Vagyis, hogy feltehetőleg nem elkötelezett tóvédő és idegengyűlölő az oroszlánokhoz képest apró páncélos, hanem csak

  vérre szomjazik. 

  Elnézve a teknőst, aki megközelíti az oroszlánokat, akiknek még zebrától véres az álluk, úgy tűnik, a teknőst inkább a vér érdekelte, mint az, hogy elüldözze az oroszlánokat. 

  A vérszomjas kis házmester hátborzongató kalandjait a nagymacskákkal itt lehet megtekinteni:

  (via: Huffpost )

 • Szabó Győző eltöltött egy hetet egy böjtházban. Úgy érzi, ez idő alatt fizikálisan és mentálisan is megtisztult, ráadásul sikerült egy hónap alatt 8 kilótól megszabadulnia.

  A színész minderről az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt. A táplálkozási szokásai kapcsán az is kiderült, hogy egyébként nagyon kevés húst eszik és nagy figyelmet fordít az ételek társítására. Győző már nagyon sokféle diétát kipróbált, ez a kúra viszont most annyira bejött neki, hogy szeretné minden évben kétszer végigcsinálni. Azt is elárulta, hogy volt időszak, amikor rárakódott némi súlyfelesleg: 106 kiló volt a legtöbb, amit valaha nyomott, ehhez képest most 80-88 kiló között ingadozik a súlya. 

  Képernyőfotó 2021-04-21 - 10.25.44 1.png

  A böjtházban töltött időről elmondta, hogy ez egy ottalvós sztori volt, amit filmnézéssel, kirándulással tettek változatossá. Úgy érzi, jót tett neki, hogy kiszakadt egy kicsit a hétköznapokból, ahova úgy tért vissza aztán, mintha kicserélték volna. Ezzel azonban még nem ért véget a történet: a böjthét után Győző elvégzett egy transzcendentális meditációs kurzust is, a tanultakat pedig azóta napi kétszer gyakorolja, hogy megszabaduljon a stressztől. 

  A riportot itt tudja visszanézni:

 • GettyImages-1231936416
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Nemrég írtunk róla, hogy Chrissy Teigen, a Twitter földi helytartója úgy döntött, hogy elhagyja a platformot. De úgy néz ki ez nem állítja meg abban, hogy élő, lélegző rádióként elmondja a véleményét celebtársairól. Például Kim Kardashian válásáról is volt egy-két szava a Watch What Happens Live című műsorban. 

  Kim megvan. Tudom, hogy mindent beleadott. Sajnálatos, hogy nem működött, mert úgy láttam a kapcsoaltuk örökké fog tartani. 

  De ugyanebben a műsorban a Meghan Markle-lel és Harry herceg Oprah Winfreynek adott interjúja is szóba került. 

  Amikor végre megtudtam nézni, úgy voltam vele, hogy “Atyaég, ez óriási”. De sokat vártam mire megnéztem, Szóval, addigra már egy csomó mindent hallottam róla. De, igen, nagyon elgondolkodtató. 

  Magáról Markle-ről pedig nagyon pozitívan nyilatkozott. 

  Nagyszerű ember és nagyo kedves, olyan kedves, ahogy mindenki mondja. Ezért van az, hogy nézed mi történik, és úgy vagy vele, hogy “Istenem, mi van az mindenkivel, hogy ezt az embert ennyire rosszindulatúnak és ennyire őrültnek állítják be, mikor ugyanolyan mint ők és olyan kedves, ahogy mondják.

   (via: Just Jared, Etonline)

 • Martin West tévés producer éppen a kelet-londoni temetőben járt, amikor egy arra tévedt róka keltette fel a figyelmét. A férfi több fotót is készített az állatról, aki meglehetősen tehetségesnek bizonyult pózolás terén. Először „rámosolygott“ az őt fotózó Westre, majd nyelvet nyújtott, és továbbállt.