Piroska
-11 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A korábbi pornósztár tavaly szeptemberben regisztrált az OnlyFans nevű oldalra, ahol előfizető rajongói havonta körülbelül 12 dollárért élvezhetik az általa nyújtott privát tartalmakat - írja a LabBible

  Az így befolyt összeg egy jelentős részét végül több jótékonysági szervezet közt osztotta szét, olyan ügyeket támogatva, amelyek közel állnak a szívéhez.

  Mia Khalifa a következőt írta az Instagramra:

  Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik szeptember óta az OnlyFans portálon velem vannak. Nektek hála 160 ezer dollárnyi összeget tudtam elutalni jótékony ügyeket felkaroló civil szervezeteknek. Nagyon hálás vagyok a platformnak is, és mindazoknak az erős és bátor nőknek, akikkel internet szerte találkoztam az OnlyFans-nek köszönhetően

  Mia Khalifa azt is hozzátette, támogatóinak hála sokat növekedett emberileg, magára talált, és magabiztosabbnak érzi magát, mint valaha.

  Nem ez az első alkalom, hogy Mia Khalifa jótékonykodik, tavaly nyáron például elárverezte híres szemüvegét, hogy segítsen a tragikus augusztusi bejrúti robbanás áldozatain. (Ez volt az az eset, amikor kigyulladt egy kikötői tűzijáték raktár.)

 • De azért nem teljesen ő döntött erről az elhatározásról. Katy Perry vasárnap jelentette be Twitteren, hogy 95%-ban már készen áll arra, hogy 100%-ban vegán legyen, és ebből a buliból a kedvencét, Nuggetet sem szeretné kihagyni, aki már 4 hónapja társa az átállásban is.

  Ezzel most újra helyreállhat a világ rendje, miután Miley Cyrus tavaly szeptemberben úgy döntött, felhagy a vegán étkezéssel. Így most Katy Perrynek nyílik lehetősége arra, hogy átvegye a stafétabotot, és ő legyen az életmód Földi helytartója.

 • Romário pályafutása során több mint 700 gólt szerzett tétmérkőzéseken. Ezeket előszeretettel osztja meg Instagram-oldalán. A brazil csatár legutóbb egy csaknem 30 évvel ezelőtti felvételt tett közzé. A PSV Eindhoven 1992. december 9-én otthon játszott a Milannal a Bajnokok Ligája csoportkörében, és bár a holland csapat 2–1-re kikapott a későbbi döntőstől, a hazaiak szépítő gólját Romário szerezte: dekázott néhányat Paolo Maldini szorításában, majd fél fordulatból a kapuba lőtt.

  GettyImages-168216591
  Fotó: VI-Images / Getty Images Hungary

  A történet különlegessége, hogy a felvétel, amelyet Romário az interneten talált, magyar, ha ugyanis hangot adunk rá, tisztán felismerhető a 2003-ban elhunyt sportriporter, Knézy Jenő hangja.

  A világbajnok csatár 1988 és 1993 között szerepelt a PSV-ben, ezalatt 167 mérkőzésen 165 gólt termelt, valamint három bajnoki címhez és két Holland Kupa-győzelemhez vezette a klubot.

 • shutterstock 74647558
  Fotó: Shutterstock

  Dr. Cliff Arnall, a Cardiff Egyetem volt pszichológusa szerint január harmadik hétfője az év legrosszabb napja. A jelenség 2005 januárja óta terjedt el a köztudatban, úgynevezett Blue Monday (Szomorú hétfő) néven. A teória szerint ezen a napon vagyunk a legkevésbé motiváltak, mivel az ünnepeknek már rég vége, a fizetés még messze van, az időjárás is nagyon rossz és még hétfő is van. 

  Ez pont elég ok arra, hogy rosszul érezzük magunkat.

  Tavaly azonban kiderült, hogy a jelenségnek valójában semmilyen tudományos alapja nincsen, mégis sokan tudunk azonosulni vele, tekintve, hogy a januári napokat indokolatlanul hosszúnak és szürkének érezzük.