Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rajongó vették észre először, hogy megváltozott.

  Peter Srámek a Mokkában kezdte a reggelét, ahol a legutóbbi koncertje mellett, arról is szó esett, hogy több mint 10 kilótól szabadult meg az utóbbi időben. Az énekes ugyanis több száz darabból álló zakógyűjteményt halmozott fel az évek alatt, de észrevette, hogy ezek közül van, amelyeket már nem tudott viselni. Mint mondta, kezdetben nem is ő, hanem a rajongói vették észre, hogy felszaladt rá néhány plusz kiló. Ezt akkor kezdte komolyan venni, amikor az emberek köszönés helyett azzal indítottak, hogy meghízott, de aztán a színpadon már a zenész is kiszúrta a zakóin és a nadrágjain.

  Az ember folyton koncertezik, este ott a hűtő, vagy a benzinkút, gyorsan bekapok egy bagettet és megyünk is tovább. Ilyenkor az ember nem tud figyelni arra, hogy háromóránként egyen egy keveset. Nem tudtam rá figyelni.

  De most rákattantam egy módszerre, ami segít abban, hogy ilyen életstílus mellett tudjak normálisan enni és fogyni is. Nem kell agyon sem sportolni magam, de nem is szeretek időt szakítani az edzésre, ha van egy kis szabadidőm, akkor otthon pihenek” – magyarázta az énekes, aki egyébként mindet ehet, ugyanis szétbontja rajta a zsírokat az új módszer.

  Srámek az első nagykoncertjén is túl van, amit a Budapest Kongresszusi Központban adott. Bevallotta, rendkívül jól érezte magát és kifejezetten igyekezett változatos lenni a közönsége számára, többször is különleges szettet villantott az este folyamán. A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:

 • Koccintott is az egészségére.

  Képernyőkép 2024-02-27 162912.png
  Fotó: TikTok

  Le sem lehet törölni a mosolyt annak az idős asszonynak az arcáról, aki a minap ünnepelte a 106. születésnapját. Kolumbán Juliska néni, aki 1918. február 26-án született Székelyszáldoboson, korábban többször szerepelt már a médiában, s a róla készült videók a TikTok-felhasználókat is szórakoztatják.

  Juliska néni, akinek szerettei szív alakú epertortával és virágokkal kedveskedtek születésnapján, az egyik friss videójában, amely éppen a születésnapján készült, a hosszú élet egyik titkára is utalt.

  Higgyetek a jó Istenben, és az Úr Jézus Krisztusban – megsegít! A kéréseteket teljesíti. Kívánok minden fiatalnak, öregnek jó békességet. Akkor lesz jó világ a földön – meglássátok fiatalok! –, mikor a népek egymást védik, szeretik

  – üzente.

  Juliska néni a Facebook-on is megtalálható.

  Isten éltesse! 

 •  Nászútjáról posztolta az influenszereknek is beintő bejegyzést.

  Tóth Vera a minap a Facebook-oldalán tudatta, hogy férjével, Pauli Zoltánnal fél évvel a legnagyobb titokban megtartott esküvőjüket követően nászútra mentek. A Megasztár korábbi győztese és a PalKonyha tulajdonosa egy igazán különleges helyre, az örök városnak is nevezett Rómába utazott kettesben.

  Az énekesnő – rajongói legnagyobb örömére – a romantikus utazáson is aktív a közösségi oldalain. Róma egyik legnagyobb és világszinten legismertebb szökőkútjánál, a Trevi-kútnál is megállt egy-két fotóra, jóllehet nagyon sok turista tartózkodott ott még rajta kívül. Ez annyira megihlette, hogy egy Instagram vs. valóság fotót is összeszerkesztett. 

  De hát miattam nem zárhatják le a Trevi-kutat, mint ahogy azt az influenszerekért teszik. #detudodezcsakvicc #ahogyhannarózamondaná

  – olvasható az énekesnő bejegyzésében.

 • Állítja, az építkezés miatt három éve nem evett egy jót.

  Pásztor Anna úgy érzi, hogy a szerencse elpártolt mellőle az anyagiakat illetően. Az Anna and the Barbies énekesnője ezt annak kapcsán mondta, hogy az építkezés sokkal több kiadással járt, mint várta. Mint ismert, a kétgyermekes édesanya megelégelte, hogy élete során összesen 25 albérletben élt, belevágott álmai házának megépítésébe

  A Pilisben található ingatlan munkálatairól egy vlogsorozatot is indított a YouTube-on. A legfrissebb, azaz nyolcadik epizódból kiderül, hogy Pásztor kölcsönt is felvett, és hogy három éve minden pénzét az építkezésre fordítja.

  Az a helyzet, hogy amikor felkészültünk erre az egész dologra, tudtuk, hogy jóval túl fogunk menni a büdzsén. De arra nem gondoltunk, hogy Jézustól is kölcsön kell majd kérnünk. Eladtunk mindent, ami volt. Örököltem, azt is eladtuk. Volt egy picike kis albi, azt is eladtuk. Felvettünk kölcsönt mindennemű forrásból. Az az érdekes, hogy három éve minden pénzünket betoljuk az építkezésbe, nem csinálunk semmit, nem megyünk sehova, nem eszünk semmi atom finomat, és valahogy ezt az erőfeszítést odafenn díjazzák, mert mindig valahonnét megérkezik a pénz. Igaz, hogy az unokáim is fizetni fogják a hiteleimet, de valahogy bent leszünk!

  – magyarázta az énekesnő, hozzátéve, már csak a kaparós sorsjegyben bízik.

  „Minden építkezésben van egy gödör, és nem az alap gödre a legmélyebb, hanem amikor van az a váltópont, amikor úgy érzed, hogy nincs tovább, és minden összedőlt rajtad, feletted, alattad, melletted, és folyik be a víz, és fagy meg minden, és elfogyott a pénz. Van ez a stádium, erre fel kell készülni. Én hallottam róla, hogy lesz ilyen, nem gondoltam, hogy ilyen erővel üt be, mint egy meteorit. Szétbombázta a fejemet, a szívemet, a lelkemet, és apró kicsike kis szilánkokból próbálom összeszedni magamat.”

  Az énekesnő a vlogja leírásában kiemelte: „Ez egy őrült álom, ami valóra válik! Megérkeztek az ablakok, szeme lett a háznak. És itt van a hőszivattyú is, az otthon melege, szerintem Karcsi kutyánknak sem lesz oka panaszra.”