Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha minden terv szerint halad a héten véget ér az elmúlt évek leggrandiózusabb rágalmazási pere, mely mostanra olyan kacifántos lett, hogy aki nem követte napról napra a történéseket, már nagyon fel sem tudja venni a fonalat.

  Éppen ezért nem lenne túlságosan meglepő lépés Hollywood részéről, ha pár éven belül a képernyőkre kerülne egy film, mely Amber Heard és Johnny Depp kapcsolatát, illetve a rágalmazási pert dolgozná fel. De ki alakítana kit? Ebben segít nekünk egy remek TikTok-videó, mely már-már hibátlan szereplőgárdát vonultatott fel az esetleges filmhez.

  A főszerepben természetesen Johnny és Amber lenne, kiket Robert Downey Jr. és Margot Robbie alakíthatna, míg a bírónő szerepét Jamie Lee Curtis vehetné fel. Depp vehemens ügyvédjét, Camille Vasquest a Született Feleségek sztárja, Eva Longoria alakíthatná, míg Heard ügyvédjének, Elaine Bredehoftnak a karakterét, Debra Jo Rupp játszhatná el. A teljes (feltételes) szereplőgárdát alább találja: 

  • Johnny Depp — Robert Downey Jr. 
  • Amber Heard — Margot Robbie
  • Camille Vasquez —Eva Longoria
  • Judge Penney — Jamie Lee Curtis
  • Elaine Bredehoft  Debra Jo Rupp
  • Dr. Spiegel — Christopher Lloyd
  • Gina Deuters — Dakota Johnson
  • Dr. Curry — Kate Beckinsale
  • Kate James — Elizabeth Hurley 
  • A méh, akire Amber kutyája rálépett  — Barry B. Benson (A Mézengúz c. mesefilmből)
 • Elege volt abból, hogy mindenki azt hiszi, legalább tizenkét beavatkozása volt már.

  GettyImages-1186820778
  Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

  A 37 éves valóságshow-sztár a Not Skinny But Not Fat című podcast legutóbbi epizódjának vendége volt, ahol többek között erre az égető témára is kitért.

  Egyetlen egy orrműtétem volt, amit azóta is imádok, szeretném is, hogy mindenki tudja ezt

  — árulta el kerek perec Khloe, aki később arra is kitért, hogy mennyire lege van abból, hogy vagy éppen korábbi énjéhez, vagy a testvéreihez hasonlítják.

  (Forrás: Just Jared)

 • Bár a TV2 által feltámasztott Nagy Ő nem aratott túl nagy sikert tavaly – már ami a szerelmet illeti –, a csatorna most mégis belevág egy második évadba, amelyben a Nagy Ő nem más, mint Árpa Attila lesz.

  Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet. Erre nagyon egyszerű válaszom van. Miért ne? Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be. Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok. Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő

  – mesélte a színész, hozzátéve, hogy a mindent vagy semmit elv szerint él, így csajozni is kétféle módon tud: vagy a színfalak mögött, diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. 

  Ezzel a műsorral búcsúzom az ilyen jellegű tévés szereplésektől, hogy egyedül vagy párral, az majd ősszel kiderül. Jó néhány dologban különbözöm a klasszikus bachelortól: elmúltam ötven, van egy csodálatos kamasz lányom, aki mindig is az első számú nő lesz az életemben

  – folytatta, majd azt is elárulta, számára milyen az ideális nő. 

  Izgalmas életem volt eddig, sok mindent kipróbáltam, így számomra az ideális nő is sokszínű, érzékeny és nyitott a művészetek iránt. Önálló személyiség, szereti az állatokat, és ami a legfontosabb, hogy legyen sokrétű a humorérzéke és szeresse a filmeket, sorozatokat

  – fejezte be. A Nagy Ő második évada valamikor az év második felében kerül a tévéképernyőkre. 

 • Sarkifarkas-hármasikrek születtek a Nyíregyházi Állatparkban

  A 17 napos kölykök most estek át életük első állatorvosi vizsgálatán, ahol kiderült, hogy a kicsik életkoruknak megfelelő fejlettségűek.

  A kétéves anyuka 63 napi vemhesség után hozta világra a kölyköket a Nyíregyházi Állatpark farkaskifutójának egyik félreeső zugában. A két és fél hetes sarkifarkas-kölykök hathetes korukig  anyatejjel táplálkoznak, majd fokozatosan szoknak át a szilárd táplálékra.