Konrád, Tivadar
4 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Trónok harcából ismert színésznő kifejtette véleményét azzal kapcsolatban, hogy a tévés- és filmes világ milyen nagy hatással van női ideálok kialakításában. Sőt! A férfiakról kialakított képet is nagyban befolyásolják. Azt a topikot, hogy egy színésznőnek általában szexinek kell lennie, azt talán nem nagyon kell részletezni. 

  GettyImages-952637346
  Fotó: Andrew Toth / Getty Images Hungary

  Ezért is beszélt Natalie Dormer arról, hogy a férfiakat is sokszor úgy kezelik, mintha valami tárgyak lennének. Ha egy férfi színésznek izmosnak kell lennie egy szerep kedvéért, akkor bizony fel kell szedni jó pár kilót, rengeteget kell edzenie, és rém unalmasan kell táplálkoznia hónapokon át. Majd amikor eljön a félmeztelen jelenet felvételének ideje, akkor jöhet az azt megelőző dehidratációs kúra, amikor minimális víz bevitellel elérik azt, hogy a színész minden izom szövete a lehető legjobban kirajzolódjon. Ezt kellett csinálnia Hugh Jackmannek is, amikor Farkast alakította, de a Hanry Cevillnek is, amikor vaján volt. De példaként fel lehetne hozni Daniel Craiget, aki a James Bond szerepének kedvéért szépen kigyúrta magát.

  GettyImages-120179773
  Fotó: Marc Piasecki / Getty Images Hungary

  A lényeg, hogy az ilyen és ehhez hasonló átalakulások - aminek nagyjából Christian Bale a legnagyobb mestere - irracionális elvárás elé állítják a férfiakat. Nehezen megszerezhető az a fizikum, ami egy blockbuster filmben szereplő férfi színésznek van, akinek szerződésbe foglalt feladata az izomnövesztés, akinek a forgatások előtt csak az a feladata, hogy egyen és gyúrjon. A hétköznapi ember, meg azt érzi, hogy ilyennek kell lennie. De ez rengeteg áldozattal jár. Ez utóbbi nincs nyomatékosítva, és ez baj.

  Ez is egy elmélet. Lehet, hogy Scobert Norbert nem így gondolná.

  (via

 • Andy Grannell angol husky tulajdonos a kutyái életét megkönnyítve lyukakat fúrt a kerítésbe. Gondoltak a praktikusságra is, így két lyuk van a szemeknek és egy kicsit nagyobb az orroknak. Öt kutyájuk van, de a szimmetria miatt csak négy Mickey egérre emlékeztető kukucskálót csináltak. Grannell elárulta, hogy a szomszédoknak is tetszik a megoldás, mivel amellett, hogy viccesen néznek ki a huskyk, ahogy leskelődnek, nem is ugatnak annyit, mivel látják, hogy mi történik odakint, ezért nincs szükség arra, hogy zajongjanak. 

  (via: Daily Mail )

 • GettyImages-1185579608
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Azt már eddig is tudtuk, hogy a színész igazi átalakulóművész, gondoljunk csak olyan korábbi alakításaira, mint A gépész című film, amelyben közel harminc kilót dobott le a karakter kedvéért, hogy ezután alig fél évvel 45 kiló izmot szedjen magára Batmanként. Állítólag a 2018-as Alelnök című film volt az utolsó, ami miatt jó pár kilót felszedett. Ehhez képest legújabb szerepében nem is olyan meglepő a külseje, de azért nem könnyű ráismerni. 

  A 47 éves Oscar-díjas színész a Thor: Love and Thunder miatt vált meg hajkoronájától, ugyanis ő alakítja majd Gorr the God Butcher szerepét, és a feltételezések szerint a film a karakter háttértörténetét is feltárja majd. Az biztos, hogy a leborotvált fejhez jár majd még  a maszkmesterektől  egy erős smink és protézisek is, így lesz teljes az átalakulás.

  A film egyébként éppen Ausztráliában forog, ahova a napokban ellátogatott a színész felesége és gyermekei is, így töltöttek együtt egy teljes napot.

  (Forrás: Daily Mail)

 • Az animációs filmek alkotói gasztronómiailag is a topon vannak, nagyon értenek az ételek megjelenítéséhez. Egy-egy mese nézése közben az étvágyunk is megjön, olyan élethűen ábrázolják a fogásokat.

  Valószínűleg ebből kiindulva kezdett el mesékben látott ételeket és édességeket készíteni egy cukrász lány, Gabrielle Williams, akinek a remekműveire még a 9gag is felfigyelt.

  A 9gag meg is osztott róla egy videót, amelyben szemügyre vehetjük az ételművész remekműveit. 

  Instagram - ételművész.png
  Fotó: Instagram

  kizárólag teli hassal ajánlott végignézni a videót: