Szabina
-2 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már jó ideje az 50 éves mérnök zseni, Elon Musk a világ leggazdagabb embere, de tudja még tetézni ezt a címet.

  GettyImages-1234656835
  Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

  Hétfőn ugyanis  több mint 36 milliárd dollárral gyarapította amúgy is jelentős vagyonát, miután a Tesla részvényei 12,7%-kal megugrottak. Az ugrás egy olyan bejelentés után történt, miszerint a Hertz 100 ezer autót rendel a Teslától, hogy 2022 végéig kiépítse elektromos járműbérlő flottáját.

  Vagyonának egynapos növekedése megegyezik a világ 34. leggazdagabb emberének nettó vagyonával.

  Ezzel pedig azt is elérte, hogy 100 milliárd dollárral több pénze van, mint az Amazon-atyjaként ismert, szintén rendkívül gazdag Jeff Bezosnak. Ha így folytatja, hamarosan 300 milliárd dollár lesz a bankszámláján, ezzel pedig egy darabig senki sem taszíthatja le a trónjáról.

  (Forrás: CNBC)

 • Noha sokan vannak, akik nem kifejezetten rajonganak a pókokért, azonban ezt a kis fickót mindenképp érdemes megnézni, ugyanis sokak szerint, szakasztott Elton John.

  Már amennyire egy pók hasonlíthat a világsztárra, azonban az Ausztráliában levideózott nyolclábú sokak szívét elrabolta.

  Érdemes megnézni a videót róla, amin olyan, mintha még zongorázna is:

 • Mint azt korábban megírtuk az ausztrál színésznő tavaly drasztikus fogyáson ment keresztül, ugyanis közel 30 kilót dobott le magáról. Azóta nem, hogy veszített volna lendületéből, még jobban rákapcsolt.

  Míg tavaly saját szavaival csak „Az egészség éveként” referált hihetetlen életmódváltására, idén már az elért eredmények megtartására koncentrál.

  GettyImages-1343958666
  Fotó: Stefanie Keenan / Getty Images Hungary

  Még orvosait is meglepte a kirobbanó fittségével: „Múlt héten mentem el az orvosomhoz éves kivizsgálásra. Annyit mondott:

  Úristen, a laboreredményeid és vérképed is a lehető legjobb! Nagyszerűbb, mint valaha és ez igazán figyelemre méltó.

  A színésznő korábban elárulta, hogy 40. életévének betöltése is nagy szerepet játszott abban, hogy formába lendüljön.

  Büszke vagyok magamra, amiért megcsináltam, és hogy ebben az évben is tartom magam, annak ellenére, hogy most újra filmeket forgatok. Büszkeséggel tölt el, hogy az életemet jobb irányba tereltem.

  Úgy tűnik viszont, Wilson nem csak fizikailag, hanem lelkileg is nagy utat járt be, ugyanis inspiráló gyerekkönyvet írt saját fiatalkori élményeiből „Bella a bátor” címmel.

  Annyi történet van a gyerekkoromból, amit felhasználhatok, ezért nehéz volt kiválasztani, hogy melyik legyen az első. De azt hiszem, számomra a félénkség leküzdése volt az első nagy akadály az életemben. Ezért nem is gondolta volna senki, hogy színésznő leszek. Valójában csak tinédzserkoromban törtem ki a burokból, amikor elkezdtem igazi barátokat szerezni és megfelelő társadalmi kapcsolatokat kialakítani

  — nyilatkozta egy Los Angeles-i reggeli műsornak. Rebel Wilsont nem igazán láthattuk új filmekben a nagy átalakulása óta, az Instagramján viszont folyamatosan kommunikál a rajongóval, szóval gyanítható, hogy rövidesen ebben is változás lesz.

  (DailyMailHelloMagazine)

 • A Wall Street valódi Farkasa meglehetősen aktív TikTok-on, azonban legutóbbi videója óriási vihart kavart, amiben arról kérdezte egyik követője, hogy mit tud tanácsolni egy 25 éves fiatalnak, aki 60 ezer dollárt keres évente.

  GettyImages-535260630
  Fotó: David Howells / Getty Images Hungary

  Az 59 éves Jordan Belfort, akit korábban a tőzsde manipulálása, illetve számtalan más bűncselekmény miatt ítéltek el, nemrég feltöltött egy videót a TikTok-ra,

  ahol azt tanácsolta 25 éves kérdezőjének, hogy hagyja ott a mostani állását, és szerezzen egy jobbat, mert így nem fog előrébb jutni az életben.

  "Nagyban kell gondolkodnod!" - vágta rá Belfort, miután a kérdezője elárulta, hogy 25 évesen keres évi 60 ezer dollárt, ami nagyjából 18-19 millió forintnak felel meg.

  Szerezz egy jobb melót! Soha nem leszel így gazdag, nem fogsz előrébb jutni az életben

  — folytatta az érvelést Belfort, aki szerint ha a férfi nem vállal közben valami más munkát is, akkor szegényen fog meghalni.

  A videót 24 óra alatt már 1,5 millióan látták, a kommentek többsége pedig nagyon nem osztja a Farkas véleményét, helyette azt tanácsolják a kérdezőnek, hogy tartsa meg a mostani állását, ugyanis ez egy igen jó összeg, pláne ennyi idősen.

  @wolfofwallstreet

  Answer to @jakecorey This is the best advice I can give. ##wolfofwallstreet

  ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

  "Nem mindenki él csalásból" - tette hozzá valaki, utalva ezzel Belfort korábbi ügyeire, amiből Leonardo DiCaprio főszereplésével film is készült még 2013-ban, a Wall Street Farkasa címmel.