Konrád, Tivadar
4 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színésznő legutóbbi interjújában az épphogy csak megjelent új sorozatát, az Easttowni rejtélyeket népszerűsítette, amikor szóba jött a lánya színészi ambíciója is.

  A húszéves Mia Threapleton ugyanis híres anyukájától teljesen elhatárolódva építette fel eddigi filmes karrierjét, aminek Kate Winslet nagyon örül, hiszen régóta sejtette, hogy így lesz.

  Igazán nagyszerű dolog számára, hogy más a vezetékneve.

  Így bármikor castingra megy, nem hozzák összefüggésbe az Oscar-díjas színésznővel.  Ez talán azért is van így, mert nem különösebben hasonlít híres édesanyjára, inkább apukája külsejét örökölte. Azért a tehetségét sikerült örökölnie, hiszen tavaly szerepet kapott az Árnyék című thrillerben, jelenleg pedig Csehországban forgat egy sorozatot.

  (Forrás: BuzzFeed)

 • A Trónok harcából ismert színésznő kifejtette véleményét azzal kapcsolatban, hogy a tévés- és filmes világ milyen nagy hatással van női ideálok kialakításában. Sőt! A férfiakról kialakított képet is nagyban befolyásolják. Azt a topikot, hogy egy színésznőnek általában szexinek kell lennie, azt talán nem nagyon kell részletezni. 

  GettyImages-952637346
  Fotó: Andrew Toth / Getty Images Hungary

  Ezért is beszélt Natalie Dormer arról, hogy a férfiakat is sokszor úgy kezelik, mintha valami tárgyak lennének. Ha egy férfi színésznek izmosnak kell lennie egy szerep kedvéért, akkor bizony fel kell szedni jó pár kilót, rengeteget kell edzenie, és rém unalmasan kell táplálkoznia hónapokon át. Majd amikor eljön a félmeztelen jelenet felvételének ideje, akkor jöhet az azt megelőző dehidratációs kúra, amikor minimális víz bevitellel elérik azt, hogy a színész minden izom szövete a lehető legjobban kirajzolódjon. Ezt kellett csinálnia Hugh Jackmannek is, amikor Farkast alakította, de a Hanry Cevillnek is, amikor vaján volt. De példaként fel lehetne hozni Daniel Craiget, aki a James Bond szerepének kedvéért szépen kigyúrta magát.

  GettyImages-120179773
  Fotó: Marc Piasecki / Getty Images Hungary

  A lényeg, hogy az ilyen és ehhez hasonló átalakulások - aminek nagyjából Christian Bale a legnagyobb mestere - irracionális elvárás elé állítják a férfiakat. Nehezen megszerezhető az a fizikum, ami egy blockbuster filmben szereplő férfi színésznek van, akinek szerződésbe foglalt feladata az izomnövesztés, akinek a forgatások előtt csak az a feladata, hogy egyen és gyúrjon. A hétköznapi ember, meg azt érzi, hogy ilyennek kell lennie. De ez rengeteg áldozattal jár. Ez utóbbi nincs nyomatékosítva, és ez baj.

  Ez is egy elmélet. Lehet, hogy Scobert Norbert nem így gondolná.

  (via

 • Andy Grannell angol husky tulajdonos a kutyái életét megkönnyítve lyukakat fúrt a kerítésbe. Gondoltak a praktikusságra is, így két lyuk van a szemeknek és egy kicsit nagyobb az orroknak. Öt kutyájuk van, de a szimmetria miatt csak négy Mickey egérre emlékeztető kukucskálót csináltak. Grannell elárulta, hogy a szomszédoknak is tetszik a megoldás, mivel amellett, hogy viccesen néznek ki a huskyk, ahogy leskelődnek, nem is ugatnak annyit, mivel látják, hogy mi történik odakint, ezért nincs szükség arra, hogy zajongjanak. 

  (via: Daily Mail )

 • GettyImages-1185579608
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Azt már eddig is tudtuk, hogy a színész igazi átalakulóművész, gondoljunk csak olyan korábbi alakításaira, mint A gépész című film, amelyben közel harminc kilót dobott le a karakter kedvéért, hogy ezután alig fél évvel 45 kiló izmot szedjen magára Batmanként. Állítólag a 2018-as Alelnök című film volt az utolsó, ami miatt jó pár kilót felszedett. Ehhez képest legújabb szerepében nem is olyan meglepő a külseje, de azért nem könnyű ráismerni. 

  A 47 éves Oscar-díjas színész a Thor: Love and Thunder miatt vált meg hajkoronájától, ugyanis ő alakítja majd Gorr the God Butcher szerepét, és a feltételezések szerint a film a karakter háttértörténetét is feltárja majd. Az biztos, hogy a leborotvált fejhez jár majd még  a maszkmesterektől  egy erős smink és protézisek is, így lesz teljes az átalakulás.

  A film egyébként éppen Ausztráliában forog, ahova a napokban ellátogatott a színész felesége és gyermekei is, így töltöttek együtt egy teljes napot.

  (Forrás: Daily Mail)