Boglárka
19 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Floridában történt az eset még  júniusban, hogy Frank Penkava úgy gondolta, hogy átmegy a szomszédba. Csupán annyit akart, hogy halkítsák le a zenét. A hírek szerint ebből hatalmas bunyó lett. Penkavának arra még volt ereje, hogy felhívja a rendőrséget és segítséget kérjen, de ahogy a diszpécsernek is elmondta, rengeteg vért vesztett. A testvére sem tudta felismerni az arca alapján, ami teljesen bedagadt az ütésektől. Csakis a tetoválásai alapján tudta azonosítani Frank Penkavát.

  A férfinak életmentő műtétre van szüksége és még sok orvosi beavatkozásnak néz elébe. Az orvosi számlák fedezésére közösségi finanszírozási kampányt indítottak a hozzátartozói. A pénzt viszont még egy dologra szeretnék szánni, hogy elkapják és letartóztassák azokat, akik megverték Penkavát.

  Franket az életmentő műtétig mesterséges kómában tartják.

  (Indy100

 • Javában zajlik a tokiói olimpia, Shane Tusup azonban, aki korábban Hosszú Katinka edzője volt, nyilvánosan még nem kommentálta az eredményeket,

  egészen mostanáig.

  Az amerikai edző most először reagált, miután Holoda Péter a bejegyzésében megemlítette az Instagram-oldalán:

  A második olimpiám is véget ért számomra. Nem mondom, hogy könnyű volt az elmúlt pár év, de úgy tűnik megint jó úton haladok és megyünk tovább előre. Thanks @shanetusup for always pushing me. Can't wait to see what the future holds! 

  – olvasható a posztban, amelyben az úszó angolul üzent Shane Tusupnak, aki segítette a felkészülésben. Holoda köszönetet mondott, hozzátéve: alig várja, mit tartogat a jövő.

  Shane Tusup az Insta-sztorijában osztotta tovább Holoda bejegyzését, hozzáfűzve: 

  annyira büszke vagyok rád. Akkor most készüljünk 2024-re.

  Forrás: Insta-sztory
  Forrás: Insta-sztory
 • Elkezdett terjedni a pletyka, hogy George Clooney, a nagy agglegényből hirtelen nős emberré, majd kétgyermekes családapává lett sztár felesége megint terhes. A hírek, hogy igazán pikáns legyen a sztori, nem is egy, hanem két gyermek érkezését jósolták meg. A témában most megszólalt a Clooney család nevében hivatalosan is nyilatkozó személy, aki közölte: az egész egy nagy kamu.

  Nem pont ezeket a szavakat használta, de a lényegen nem változtat. Clooney-ék amúgy épp az olaszországi Comói-tónál nyaraltak gyerekeikkel, akik nem is olyan régen ünnepelték negyedik születésnapjukat.

  (E!)

 • Imelda Staunton színésznő egyik legironikusabb alakítása az volt, amikor a Harry Potter-filmekben a megtestesült szigor, nyájaskodás mögé rejtett szemétkedő minisztériumi dolgozóból a Roxfort igazgatónőjévé lett Dolores Umbridge szerepébe bújt. Válogatott módszerekkel szívatta a diákokat, így nem lett éppen a rajongók kedvenc karaktere, hisz semmi szerethető nem volt benne. De most megnézhetjük, hogy miként teljesít mint a sokak által kedvelt és még viccesnek is tartott II. Erzsébet királynő. Imalda Staunton lesz ugyanis a soron következő színésznő, aki eljátszhatja ezt a szerepet a The Crown című Netflix-sorozatban.

  Korábban Claire Foy és Olivia Colman is látható volt már ebben a szerepben, de hogy milyen lesz majd Staunton, az csak 2022-ben fog kiderülni, hisz akkor jön csak a sorozat új évada.

  (E!)