Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezúttal Ortega nemcsak címszereplő, de producer is lesz.

  Még január legelején, az első évad átütő sikere után jelentette be a Netflix, hogy második évadot kap az Addams Family spin-off-sorozata, a Wednesday.

  A főszereplő, Jenna Ortega ráadásul ezúttal nemcsak címszereplőként tér vissza, de immáron produceri feladatokat is ellát, azaz beleszólása lesz a történet alakulásába is. Ez bizonyára jó hír az ifjú színésznőnek, hiszen az első szezon kapcsán több dolgot is sérelmezett, ami szerinte nem illett karakterére, mégis „erőltetve” volt: például a szerelmi szálak, amelyekkel most ígérete szerint végleg leszámolnak.

  „Úgy döntöttünk, hogy egy kicsit jobban ráfekszünk a sorozat horroraspektusára. Mert amúgy is annyira ártalmatlan az egész, és egy vámpírokkal, vérfarkasokkal és szupererőkkel foglalkozó sorozat esetében nem is olyan jó, ha túl komolyan vesszük magunkat. Úgyhogy kukázunk mindenféle romantikus szálat Wednesday kapcsán, ami nagyon jó” – idézte az IGN Ortega szavait, aki már most rengeteg új ötlettel szolgált a készülő friss epizódokhoz.

 • Rajonganak az Instagram-felhasználók a színésznő nyaralós képéért.

  Napszítta haj és napcsókolta bőr: Szulák Andrea szinte ragyog azon a fotón, amelyet az Instagram-oldalára feltöltött. Az énekes-színésznő egy tengerparti felvételt osztott meg magáról, melyen lenge strandi viseletben látható. Azt pontosan nem lehet tudni, hol örökítették meg, a posztnál azonban az egyik hashtag arról árulkodik, hogy az énekes-színésznő csupán egy emléket osztott meg követőivel, akik sorban kívántak neki jó pihenést, és a dicsérő kommentekről sem feledkeztek meg. 

  Szulák lehengerlő nyaralós fotójánál mindössze annyi olvasható:

  In love…

 • Megvan a közös pont, nem csoda, ha jóban vannak. 

  A megfelelő pillanatra várt, ezért ajándékba kapott italát Horváth Károly, azaz Charlie társaságában bontotta fel a minap Ambrus Attila. A jó útra tért egykori bankrabló, aki ma már a családjának és a munkájának él, egy közös fotót is megosztott az összetéveszthetetlen hangú énekessel való találkozásáról és koccintásáról, melyre feltehetően egy piacon vagy vásárban került sor. A mindenki által csak Viszkisként ismert Ambrus ugyanis szinte minden hétvégén járja a piacokat, ahol saját készítésű kerámiáit árulja. 

  Egy közös pont, a whisky adott volt ahhoz, hogy megtalálják a közös hangot.

  A feleségemtől nemrég kaptam egy nagyon jó minőségű ír viszkit, akkor megígértem neki: Csak akkor nyitom ki, ha eljön a megfelelő alkalom. Ma elérkezett! 

  – írta Ambrus a néhány nappal ezelőtt készült fotóhoz, amit a Ripost szúrt ki.

  A rajongók közül azonban volt, aki megjegyezte, hogy egy fontos dolog lemaradt a fotóról. A kommentelő a jégre gondolt – Horváth Charlie ikonikus dala, a Jég dupla whiskyvel miatt hiányolta azt.

 • Leleplezték egy lenyűgöző szuperjachtnak a koncepcióját, amelyet az 1920-as évek autói ihlettek. A hajó első ránézésre úgy néz ki, mintha négy óriási kerékkel közlekedne az óceánon, de ez nincs így. A burokszerű szerkezetek valójában két hajótörzset rejtenek, ami így egy óriási katamarán. A 80 méter hosszú és 30 méter széles, Decadence nevű jacht állítólag a húszas évek szellemét idézi meg, a korszak autóipari és repüléstechnikai vívmányaiból merítve ihletet.

  A mögötte álló brit tervező, Andy Waugh jelenleg egy amerikai techmilliárdos megbízásán dolgozik. A tervező vállalat szóvivője szerint a kettős hajótest egyedülálló és izgalmas esztétikai lehetőségeket kínál, amelyek még nem valósultak meg teljes mértékben a luxus szuperjachtok ágazatában. A víz alá süllyesztett, hengeres hajótesteket a kerékszerű cölöpök egy központi testhez rögzítik. Waugh szerint ennek eredményeként a Decadence a hagyományos egytestű hajókhoz képest mintegy 70 százalékkal csökkentheti a dőlés- és forgásmozgásokat, ami jelentősen javítja a fedélzeti kényelmet és biztonságot.