Botond, Mózes
10 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Milyen szép év is volt 2009 – a fiúk haja a szemükbe lógott, mindenki USA-mintás ruhákat hordott, és világjárvány se keserítette az életünket. Ebbe az időbe repített most vissza minket Brasch Bence.

  Az énekes a Csillag születik című tehetségkutatóban tűnt fel, sokak kedvence volt már az első perctől. A versenyt ugyan nem nyerte meg, de népes rajongótáborra tett szert. Bence azóta már színészkedéssel foglalkozik, de szívesen emlékszik vissza a Csillag születikes időszakra is.

  Hirtelen feldobta ezt a képet a telefonom. 2009

  – írta posztjában.

  A bejegyzés alatt egyébként sokan együtt nosztalgiáztak kedvencükkel, volt, aki közös fotót is mellékelt.

 • A Redditen sikerült összegyűjteni több felhasználó bejegyzéséből, hogy mik azok az elég népszerű dolgok, amik lehet, hogy felszínesen nézve cukik, viccesek és romantikusak, de jobban megnézve kínosan kellemetlenek.

  A 40 pontból álló lista egyes elemei erőteljesen megkérdőjelezhetők, hisz mégiscsak ízlés kérdése, hogy egy publikus helyen, nagyközönség előtt történő lánykérés ciki vagy nem. Igaz, hogy alapból nagy nyomást helyez arra, akinek épp megkérik a kezét, hisz csak nem mondhat nemet ennyi ember előtt. Viszont ha a leánykérés alanyának kifejezett vágyálma egy ilyen eljegyzés, akkor nyugodtan lehet ilyet csinálni.

  Vannak más, egyértelműbben visszatetsző dolgok. Például az olyan virális videók, amik mondjuk egy megható történetet mutatnak be, például azt, hogy az egész osztály meglepi egy vadiúj cipővel azt a szegény társukat, akinek nem telik ilyenre. Nagyon szép történet, egyben végtelenül művi, megrendezett és álszent – hisz kicsit (sőt nagyon) olyan ez, mintha csak a kamera kedvéért lennének ilyen kedvesek. Ahogy nagyon sok az állatmentő, és menő dolog hajléktalant egynapos beautykezelésnek alávetni.

  Ezen a listán bőven elférnek még a gyerekekkel eladott instabil posztok, és úgy általában a gyerekek szerepeltetése is, lásd: „adj neki egy puszit”, „öleld meg a bácsit/nénit”, stb. A lista a végtelenségig bővíthető. 

  (Boredpanda)