Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Cukiságra felkészülni! 

  Egészen elképesztő fényképek készültek minap az egyesült államokbeli Smoky Mountains Nemzeti Parkban. A fotókon a nemrég született feketemedve-bocsokat és anyjukat figyelhetjük meg, aki épp azt tanítja kicsinyeinek, hogyan lehet a leghatékonyabban fára mászni. Mint az a képeken is látszik, a mindössze háromkilós bocsok igazán gyorsan tanultak, többük már közel tíz méter magasra is felmászott.

 • A sorozat új évadának szereplői karácsonykor jelentették be a hírt, miszerint március 25-én visszatérnek.

  A második évadról részleteket egyelőre nem igazán osztottak meg, csak egy beharangozót láthattunk, amelyből kiderül, hogy az örök agglegény Anthony Bridgerton házasodásának történetét követhetjük majd végig,

  ami nem lesz bonyodalmaktól mentes.

  A Netflix tegnap megosztott néhány friss fotót, amelyek a már utolsó simításokra váró, második évad közben készültek. Az már biztos, hogy Simon Basset kivételével a legtöbben visszatérnek a nagysikerű sorozat szereplői közül, sőt, több új karakter is csatlakozott az új évadhoz.

 • TikTok.png

  Korunk egyik nagy felfedezőjeként írhatja be magát a történelemkönyvekbe egy fiatal dietetikus, aki az emberiséget évezredek óta kínzó problémára talált megoldást. Monica D'Agostino, New York-i táplálkozási szakértő a TikTokon mutatta be az általa kifejlesztett, regeneráló hatású koktélt, amit „gyógyító limonádénak” (angolul „Recovery Limonade”) nevezett el.

  Állítása szerint ez az ital segíthet enyhíteni a kínzó másnaposság legrosszabb tüneteit.

  „Dietetikus vagyok, New Yorkban élek, és minden hétvégén eljárok bulizni. Tudom, hogy sok dietetikus ezen az appon szeretne úgy tenni, mintha mindig gyümölcsöt és zöldséget enne, de nem ez a valóság, senki nem csinál ilyet” – mondja egy TikTok- videóban, amit azóta már több mint 3,5 millióan láttak.

  A recept egyébként nagyon egyszerű. Monica sima csapvizet használ, amihez három evőkanál citromlevet, két-három teáskanál gyömbérsűrítményt, majd végül egy kis kurkumát kever. A videóban elhangzik, hogy ő nem a természetes eredetű alapanyagokat használja, de az eredmény ugyanolyan hatásos lesz így is.

  A kurkuma a gyulladásra, a citromlé a bőrre, a gyömbér pedig a gyomorra jó. Egészségetekre!

  – zárta a videót.

 • Lana Del Rey a mai napon a tőle megszokott melankólikus hangulatú, új dallal jelentkezett, ami a Watercolor Eyes címet kapta.

  GettyImages-1357185226
  Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

  A dal feltűnik majd az Eufória következő részében, de egy kis ízelítőt hallhattunk már belőle az HBO sikersorozatának előzetesében is.

  Így egyértelmű, hogy a február végén megjelenő, Eufória soundtrack listájára is felkerül majd Lana zenéje.

  Lana a tavalyi évben különösen aktív volt, ugyanis két új albumot is kiadott, a Blue Banisters-t és a Chemtrails Over The Country Clubot.