Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1447068527
  Fotó: Sean Zanni / Getty Images Hungary

  Kim Kardashian ex-barátja, Pete Davidson újra fent van a közösségi oldalon, de ezúttal már társulva a New York Giants egykori irányítójával, Eli Manninggal csináltak közösen fiókot. A duó összeállt az Instagramon, és rögtön háromszor is posztoltak fotókat és videókat a regisztrálásuk első napján, amelyeken Davidson Giants szlogenekkel kidíszített lakásán belül mulatják az időt. – írja a PageSix

  „Helló Instagram” – köszöntötte feliratkozóit a komikus videójában, miközben az ágyán heverésztek Manninggal. „Úgy döntöttem, hogy visszatérek, de csakis minden idők legjobbjával”. A páros fiókja már rögtön indulásakor tízezer követően gyarapodott, aminek leírásában csak ennyi áll: „Egyikőnknek sincs Instagramja, ezért közösen csináltunk egyet.″

 • Világos zöldre, illetve pirosra festette be kiskutyáját egy nő, aki a fotók megosztása után sikeresen kivívta az internet haragját.

  Ashley Spielmannt az emberek állatkínzással vádolták meg, sokak szerint Rizzo nevű kutyusa pedig kifejezetten szomorúnak tűnik. Azonban az ötgyerekes anyuka nem hagyta magát, és visszavágott kritikusainak, mondván, egyéves kedvencét szőr- és bőrbarát festékkel alakította a Grinccsé.

 • A ValóVilág villájába is beköltözött az ünnepi hangulat, elvégre nemcsak a BeleValóVilág műsorvezetői öltöztek be Mikulásnak és Krampusznak, hogy meglepjék a lakókat, de még Télanyó is befutott.

  télanyó
  Fotó: RTL

  Ezúttal azonban VV Melina volt az, aki a Mikulás asszonyának szerepébe bújhatott, így hallgatva végig a többiek kívánságait.

  VV Lissza például plasztikai beavatkozásokat szeretne a fa alá, VV Piros pedig örülne a 36 milliós fődíjnak, de akadnak olyanok is, mint VV Dani, akinek elég lenne Télanyó.

 • Az együttes hivatalos Instagram-oldalán közölték a rajongókkal a hírt: 16 év után kiszáll a Scooterből Michael Simon.

  SCOOTER
  Fotó: Instagram

  „Nagyon hálásak vagyunk Michaelnek a hűségéért, az energiájáért és mindazért, amivel az évek alatt hozzátett az együtteshez a zenéjével. A jó hír, hogy Michael még így is velünk marad mint a Sheffield Communication Publishing/Kontor Records kiadó tagja” – olvasható a nyilatkozatban.

  Michael, aki egyébként nem alapító tag, szintén megköszönte az elmúlt 16 évet, örökké hálás lesz az együtt töltött időkért, de mindeközben izgatottan várja a munkát új csapatával a zenei kiadónál.

  Nem ez az egyetlen változás a Scooternél, ugyanis Basti is kilépett a bandából.