Fábián, Sebestyén
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Donald Trump, az Egyesült Államok 42. elnökének viaszszobra bekerült a párizsi Grévin Múzeumba. A Montmatre-on megtekintheti, ha arra jár.

 • shutterstock 1280288398
  Fotó: Shutterstock

  Egy amerikai blog, a BonusFinder nem kevesebbet kínál, mint hogy kedvenc Netflix-sorozatunkat nézzük, kedvenc pizzánkat együk, amihez még 500 dollárt is biztosítanak.

  Dolgozni csak annyit kell, hogy a megadott listából ki kell választani három sorozatot, megnézni, és írni róla egy kritikát a megadott kritériumok alapján. Itt jön egy kisebb csavar, ugyanis a filmezéshez biztosított pizzával is meg kell tenni ugyanezt, vagyis azt is értékelni kell a megadott szempontok szerint. 

  A jelentkezéshez mindössze  21 évnél idősebbnek kell lenni, illetve rövid motivációs levelet is mellékelni kell. Mindenki megnyugodhat, mert ezt azért nem kell komolyan kidolgozni, hiszen amúgy is véletlenszerűen fogják kiválasztani a professzionális szinten otthonülést űzőkből, aki pénzért ülhet tovább a kanapén a Netflix előtt egy pizza társaságában.

  Ha ön is úgy érzi, hogy egész életében ilyen lehetőségre várt, akkor nem éri meg tovább várni.

 • A Joe Biden hivatali eskütétele után fellépő Garth Brooks countrysztár egyszerű, de sokat mondó véleményének adott hangot, miközben felsietett a beiktatás helyszínére, hogy elénekelje az Amazing Grace című dalt. 

  Nem is kell leírni, mit mondott, mivel nemzetközileg ismert kifejezést használt Mike Pence immár volt alelnökre. 

 • Napra pontosan két éve, 2019. január 20-án érkezett a gyászhír: életének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos – írja a Blikk.

  Özvegye, Vajna Tímea azóta is nehezen dolgozza fel férje elvesztését, és a mai napig mélyen emlékezik rá. Fájdalmát Instagram sztorijában osztotta meg követőivel, ahol azt írta, férjével igazi lelki társak voltak. Noha a jelek szerint már megtalálta a boldogságot.