Csilla, Noémi
5 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Korábban is volt már róla szó, hogy valamilyen módon, de lesz folytatása az eredeti címen How I Met Your Mother, magyarul pedig Így jártam anyátokkal címen ismert kultikus sorozatnak. Adta is magát az ötlet, hogy az új sorozat az anya szemszögéből mutassa meg a megismerkedés történetét. Szóval  a cím (How I Met Your Father) és a koncepció is adott volt.

  A Hulu ezt most be is rendelte, és meg is találta hozzá a tökéletes főszereplőt, Hilary Duffot, aki saját elmondása szerint nagy rajongója az eredeti sorozatnak. Nagy megtiszteltetés számára és így tovább. Viszont kiderült még más is. Hogy ez a How I Met Your Father nem az eredeti sztori női változata lesz. Az eredetiben Ted Mosby és Tracy McConell megismerkedéséről szól - mondjuk, hisz tudjuk, hogy a sztorinak mi lett a kifutása... A How I Met Your Father viszont egy Sophie nevű nőről fog szólni. Őt fogja alakítani Hilary Duff. Tehát elég kevés az esély rá, hogy Ted, Marshall, Lily, Barney és Robint újra lássuk. Cserébe az lesz a sztori, hogy Sophie és a középkorú baráti társasága megpróbál rájönni arra, hogy 2021-ben mihez is akarna kezdeni az életükkel, illetve, hogy lehet szerelembe esni a divatos randi applikációk világában.

  Majd meglátjuk, hogy lesz-e olyan népszerű, mint az eredeti. De ez a nóta azért felcsendülhetne.

  (Justjared)

 • giphy (21).gif
  Fotó: giphy.com

  Azt nem tudjuk, milyen zene járhat a táncoló erdei szalonka fejében, de a jókedvét és a mozdulatait nagyon irigyeljük. Egy TikTok-felhasználó töltötte fel az azóta virálissá vált felvételt a platformjára, amely alig három nap alatt, jelenleg 14 millió megtekintésnél jár. 

  A videón egy erdei szalonka halad át az úton, közben pedig fel-le mozog, mintha épp egy klubban táncolna. A tudósok egyelőre nem találtak pontos magyarázatot arra, hogy minek köszönhető a madárfaj különleges mozgása, de az biztos, hogy a látványt a videó alá vágott zene teszi teljessé.

 • A pankrátorból lett színész - aki madár produkciós céggel, saját futball ligával is rendelkezik, illetve csak idő kérdése, hogy elnök legyen - április elején vett egy brutális nagy birtokot, rajta egy hatalmas házzal. Az ingatlant itt lehet megtekinteni.

  Több mint 8 milliárd forintnak megfelelő összeget kellett fizetnie, de ezért kapott teniszpályát, kinti és benti medencét, saját wellnesst, egy gigantikus edzőtermet, mozi szobát, zenei próbatermet stúdióval együtt és még egy saját baseballpályát is.

  Nagy embernek nagy ház kell, hogy megmutassa, milyen nagy lábon tud élni, nem?

  (NYPost)

 • GettyImages-516974424
  Fotó: Donaldson Collection / Getty Images Hungary

  Az Egyesült Államokban idén márciusban jelent meg a Netflixen egy dokumentumfilm a színésznő életéről, amely az Audrey: Több, mint egy ikon címet kapta, és Nick Taussing, a film producere szerint nem volt zökkenőmentes az elkészítése.

  A film elkészítésének nehézségét az okozta, hogy Audrey szinte túl erényes, nem elég konfliktusos. 

  Hiszen annak ellenére, hogy nagyon nehéz gyermekkora volt – a családját imádott édesapja elhagyta, és még a háború viszontagságaival is szembe kellett néznie már egészen kicsi korában –, Audrey Hepburnnek figyelemre méltó önuralma volt, mindenki szerette őt, és a sztárallűröket is egész életében mellőzte. 

  A producer hozzátette:

  Minél többet dolgozol egy róla szóló filmen, annál jobban csodálod őt.

  A dokumentumfilm után egy róla szóló sorozat is készülőben van. Erről már 2018-ban lehetett hallani, és bár a premiert 2020-ra tervezték, úgy tűnik, még várnunk kell rá. Az viszont már akkor is biztos volt, hogy a forgatókönyvért Audrey másodszülött fia, Luca Dotti és egy olasz újságíró, Luigi Spinola felel majd. A filmben végigkísérhetjük a színésznő korai éveit, valamint karrierjének útját Európából egészen addig, amíg Hollywood egyik legnagyobb filmes legendájává vált.  

  A kérdés csak az, hogy melyik fiatal színésznő merné eljátszani Audrey-t a képernyőn.

  (Forrás: Variety, Vogue)