Lukács
1 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1347144348
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  A James Bond londoni vörös szőnyeges bemutatója után, ismét a nyilvánosság előtt mutatkozott Vilmos herceg és Katalin hercegné. A páros ezúttal az Earthshot Prize díjátadón jelentek meg, mutatjuk:

  Ez a díj egyébként leginkább a Nobel-díjhoz hasonlítható, amit maga 

  Vilmos cambridge-i herceg és David Attenborough alapított közösen, hogy így inspiráljanak másokat és megoldást találjanak a bolygót fenyegető problémákra.

  Minden győztes, fejenként egy millió fontot, illetve minden egyéb támogatást megkapnak ötleteik megvalósításához, ami a Földet segítheti.

 • Nyolc évvel átütő sikert hozó albuma, a Racine carrrée, és három évvel legutóbbi dala megjelenését követően visszatért a ruandai gyökerekkel rendelkező belga előadó, Stromae, polgári nevén Paul Van Haver.

  A franciául éneklő Stromae a Santé (magyarul Egészségetekre) című dallal, illetve a hozzá készült videóval jelentette be harmadik albumának érkezését. Az énekes az elmúlt években eltűnt a nyilvánosság elől. Amellett, hogy ez idő alatt új albumán dolgozott, producerként és művészeti tanácsadóként is dolgozott, például a toulouse-i testvérpár Bigflo & Oli dalán, vagy Dua Lipa IDGAF című klipjén. (Az Open Air Rádió részletesen összeszedte, hogy miken dolgozott még a belga.) 

  A Santé-val azokat ünnepli Stromae, akiket általában nem ünnepelnek: a ruhatárast, a pohárszedőt, a vécést, a takarítókat. A dal az előadóra jellemző, filmszerű elektronikus tánczene, melyet Moon Willis brit producer segítségével raktak össze. A klipet Stromae testvére, Luc Van Haver és a cseh Jaroslav Moravec jegyzi.

 • A Nánási család előszeretettel enged betekintést életük minden apró történésébe, így ez a mostani sem volt kivétel.

  Tegnap például azt mutatták meg kendőzetlenül a követőiknek, hogy mennyit öregedtek alig egy hét alatt. 

  Hét elején még kipihenve, de szombat estére már így…

  — írták a közös fotóhoz. Persze mondanunk sem kell, hogy egy applikáció segítségével pakoltak magukra több tíz évet, de így legalább már azt is tudjuk, hogyan néznek majd ki nyugdíjas éveikben.

 • GettyImages-1188131278
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Visszavonul a színészettől Ryan Reynolds, legalábbis egy időre egész biztosan. A hírt maga a Deadpool sztárja jelentette be Instagramján, miután elkészült a karácsonykor az Apple TV+-on debütáló filmje, a Spirited című filmmel, amiben Will Ferellel közösen szerepel. Mint írta, szüksége van egy kis pihenésre, ami érthető, hiszen az elmúlt 5 évben számtalan blockbusterben vállalt főszerepet.

  Egyébként felesége, Blake Lively, aki köztudottan szeret trollkodni férjével, ezt sem hagyta szó nélkül: "Michael Cain már megelőzött" - utalva ezzel a brit színészlegenda korábbi bejeletésére.

  Reynolds ideglenes visszavonulása egyébként felveti a kérdést, hogy mi lesz így a 2022-ben esedékes Deadpool 3. részével, ami már a Marvel Filmes Univerzum (röviden csak MCU) részét képezné már.