Ákos, Bátor
4 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Screen Shot 2021-02-27 at 11.17 - ÍME AZ IGAZSÁG, A VALÓ VILÁGOS

  Osváth Zsolt még a 8. Való Világban szerepelt, és egész sokáig jutott el az adott szériában, de végül a vége előtt 2 héttel kiesett. Instagram-sztoriban adta meg a követőinek a lehetőséget, hogy kérdezzenek tőle bármit a VV-s szereplésével kapcsolatban, és ő őszintén válaszolni fog valamennyire. Zsolt nagyon kedvesen válaszolt is a rengeteg kérdésre a videóban.

  Nagy problémája, hogy szeretné már levetkőzni azt, hogy VV Zsoltiként hivatkozzanak rá,

  ezért, elmondásai szerint, most az egyszer utoljára, még beszél a Való Világ-szerepléséről a közönségének. Nem szégyelli, hogy jelentkezett a műsorba, hiszen rengeteget köszönhet neki, inkább abból van elege, hogy sok fórumon és műsorban VV Zsoltiként szólítják meg a személyét, amivel önmagában annyira nem is lenne problémája, inkább az adott oldalak és műsorok színvonala bántja, hogy ezt a VV-s jelzőt nem úgy kapja, mint például az utcán egy random embertől, aki felismeri a műsorból, hanem 

  bántó módon szeretnék ezzel a személyét hitelteleníteni.

  Ha esetleg kíváncsi a videó további tartalmára, akkor itt megtekintheti Osváth Zsolt Való Világ-videóját:

 • giphy (4).gif
  Fotó: giphy.com

  Pár hete már cikkezett a külföldi sajtó arról, hogy David Lettermann milyen kellemetlen helyzetbe hozta 2013-ban Lindsay Lohant azzal, hogy olyan kérdéseket tett fel interjú alanyának, mint:

  Nem a rehabon kellene most lenned?

  A napokban előkerült, 1998-as interjú talán még ennél is kellemetlenebb. A műsorvezető úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz közel kerülni Jennifer Anistonhoz úgy, hogy megragadja a nyakát és bekapja egy hajtincsét.

  A bizarr jelenet 5:20-tól kezdődik, ami után láthatóan a színésznő is kényelmetlenül érezte magát.

  (Forrás: BuzzFeed)

 • Úgy tűnik, egy barátságnak most talán végleg vége lehet. Többször volt már köztük kisebb-nagyobb vita, de valahogy mindig visszatértek egymás mellé a Való Világ 4. egykori versenyzői. Most azonban mindennek vége lehet kettejük között, mivel Baukó Éva nemrégiben kölcsönadott Alekosznak 150 ezer forintot, tüzelőre.

  Azért adott kölcsön, mert az egykori Való Világ-győztesnek nem volt több pénze arra, hogy befűtse a házát.

  Éva elmondásai szerint, drága konyakokra és szivarokra költötte el a pénzét Alekosz. Eleinte nem akart adni neki pénzt, de annyira megsajnálta, hogy végül mégis kölcsönadott a barátjának 150 ezer forintot.

  Most viszont Alekosz nem válaszol a leveleire, ezért Éva megosztotta ezt a történetet, hogy más ne essen ebbe a hibába bele, hogy pénzt ad Alekosznak.

  A történet itt még nem ért véget, mivel Alekosz végül reagált, hogy a megbeszélt dátumig, ami március 15-e, addig megkapja a pénzt Éva, de nemcsak a pénzes borítékot fogja megtalálni a postaládájában, hanem egy ügyvédi levelet is egy polgári peres kihallgatásra. Alekosz komolyan gondolja a cselekedeteit, és egykori barátját perre hívja az alábbi mondattal:

  Beperelem Baukó Évát! Ennek véget kell vetni, példát kell statuálni

  – nyilatkozta a Ripostnak.

  alekosz baukoeva
  Fotó: Velvet

  Kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz a vége ennek a történetnek, valószínűleg hamarosan megtudjuk.

  (Forrás: life)

 • Screen shot 2015-01-12 at 10.09.24 PM.png

  Már tizedszer tehetik fel maguknak – akik akarják – a kérdést: minek van ez a reality, miért jó, mit ad hozzá az életünkhöz? Az tény, hogy a Való Világ sose volt a magas művészet bölcsője, és az egyetemes tudás minden titkát sem ez alatt a Nagytétényi útnál lévő kupola alatt őrizték a kiválasztottak, akiket csak villalakókként ismerünk. De ez a műsor nem is akart erről szólni, ugye. 

  Viszont...

  ha nincs VV, akkor lehet, hogy nincs Majka, és nem kezdtek volna el úgy köszönni egymásnak az emberek, hogy 

  Csá, csumi, csá!

  Ha nincs a VV, akkor Baukó Évát maximum A bár című realityből ismernénk, és így nem is lenne meg ez a focisták gólörömét és világbajnok breaktáncosokat megszégyenítő földön fetrengés. 

  Ha nincs VV, akkor nincs Aurelio és helikopterezés se.

  Ha nincs VV, akkor nincs VV Attila se, aki új értelmet adott a tujázás fogalmának.

  Ha nincs VV, akkor nincs VV Anikó se, aki mára már elhagyhatta a VV előtagot, és polgári nevén is ismert.

  Ha nincs VV, akkor sose derül ki a nyilvánosság számára, hogy „a történelem csak egy általános kamu”.

   Majd az idő igazolja, hogy a 10. évad mit adott nekünk.