Ivó, Milán
EUR 384,18 Ft
USD 363,47 Ft
5 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Borussia Dortmund óriásnövésű klasszis játékosa, Erling Haaland nemrégiben érzelmes búcsút vett a fekete–sárga német klubtól.

  GettyImages-1240672105
  Fotó: Alexandre Simoes / Getty Images Hungary

  A Dortmundnál múlt hétvégén jelentették be, hogy Haaland nyártól már az angol Premier League-ben folytatja tovább karrierjét, a német klubnál eltöltött két rendkívül sikeres évét követően. 

  A norvég játékos pedig stílusosan szeretett volna búcsút venni Németországtól, miután a Manchester Cityhez szerződött.

  A klub stadionjában történő búcsúztatását követően a 21 éves játékos egy híres szórakozóhely felé vette az irányt, hogy a szurkolók által rendezett búcsúpartiján vehessen részt. Haaland nem hezitált beállni a tömegbe, és velük együtt ropta a táncparkett közepén. Még a diszkó bárpultja mögé is bement, hogy onnan szolgálja ki magát és a rajongókat. 

   via (marca)

 • Alaposan megünneplik Angliában a királynő trónra lépésének 70. évfordulóját, de az eseménysorozat fénypontja minden bizonnyal a június 4-i, két és fél órás koncert lesz.

  A fellépők között ott találjuk

  • Alicia Keyst,
  • Hans Zimmert,
  • Rod Stewartot
  • és a Duran Durant.

  Apró szépséghiba, hogy Elton John még a királynő kedvéért sem szakítja meg európai turnéját, így az ő előre rögzített produkcióját csak kivetítőn láthatják majd a nézők.

  A Queen az American Idolban megismert Adam Lamberttel lép fel, az estét pedig Diana Ross zárja. A Queen 2002-ben a királynő arany jubileumán is színpadra lépett, ami akkor konkrétan a Buckingham palota tetejét jelentette:

  Az ünnepségen énekelni fog Andrea Bocelli, és egy-egy dal erejéig fellép majd Ella Eyre, Craig David, Mabel, az Elbow, George Ezra, Mimi Webb, Sam Ryder, Jax Jones, Celeste és Sigala is. A zenészeket olyan hírességek konferálják majd fel, mint David Attenborough, David Beckham, Stephen Fry és Julie Andrews.

 • A Konyhafőnök versenyzőjének meggyűlt a baja a mértékegység átváltásokkal.

  Láthatóan nem a legjobb barátja a matematika a konyhafőnök fodrászának. A műsor tegnap esti adásában Rácz Jenőék több kérdést is feltettek Fecónak a konyhai mértékegységekkel kapcsolatosan, de a fodrász-szakmával ellentétben, itt hiányosak az ismeretei. Szerinte elég lenne csupán egy konyhamérték és akkor nem lenne szükség átváltásokra.

  Tudok számolni, tehát össze tudom számolni a dolgokat, de ez az átváltás történet nagyon messze áll tőlem sajnos. Legyen egy mérték a konyhában, amire azt mondjuk, hogy konyhamérték és nem kell váltogatni, hanem van a konyhamérték, amivel leírjuk a dolgokat és tök egyszerű lesz.

  — fejtette ki a véleményét Fecó.

 • Nem könnyű kibogozni, Vlagyimir Putyinnak ki és hány gyermeket szült, de viszonylag biztosnak tűnik, hogy két felnőtt lánya van: a 36 éves Marija Voroncova és a 35 éves Katyerina Tyihonova. Utóbbi 2018-ban vált el Kirill Shamalov orosz milliárdostól, sokáig a Moszkvai Állami Egyetem matematikai kutatóközpontjának a vezetője volt, és szereti az akrobatikus rock'n'rollt. És egy ideje már nem szingli.

  Katyerinát valószínűleg a tánc iránti szenvedélye hozta össze új barátjával, akit a Der Spiegel cikke szerint nem lehetett egyszerű bemutatni a kedves papának.

  Az illető ugyanis Igor Zelenszkij, a Bajor Állami Balett egykori vezetője.

  Bár a nevet gyanakodva fogadhatta Putyin, az 52 éves balettművész munkássága már tökéletesen passzolhatott az ízléséhez. Igor Zelenszkij ugyanis azért távozott nemrég a Bajor Állami Balett éléről, mert nem volt hajlandó elítélni Oroszország Ukrajna ellen indított invázióját.