Gusztáv
-8 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Curtis hatalmas meglepetéssel készült kosárlabdázó szerelmének, Barnai Juditnak. Az énekes egy fővárosi szállodában ünnepelte kedvesének születésnapját. Curtis teljesen levette a lábáról a lányt, aki a rózsaszirmokkal borított ágy láttán szóhoz sem tudott jutni. A lány Instagramon közzétett bejegyzésében később azt írta:

  Mivel a szülinapomat Európa kupa buborékban töltöm, így picit előrébb hoztuk a megünneplését!

  A csodálatos panorámával mindketten posztoltak képet a saját közösségi oldalukra.

 • Már Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! című film főszereplője is támogatja, hogy Donald Trumpot tüntessék el a film második részéből – számol be róla a Player oldala

  A cikk szerint a film második részének forgatásakor Trump volt a Plaza Hotel tulajdonosa, és amikor engedélyt kértek tőle, hogy a szállodában forgathassanak, ő kikötötte, hogy csak akkor megy bele, ha benne lehet a filmben.

  Akkor még senki nem gondolta, hogy egyszer majd szalonképtelenné válik a milliárdos, szóval elfogadták a feltételeket, most azonban már online petíció is indult, hogy takarítsák el Trump kámeóját a filmből.

  Végül a felvetésre nemes egyszerűséggel reagált Kevin McCallister, azaz Macaulay Culkin is, amikor csupán annyit válaszolt egy bejegyzésre, amiben valaki azt szorgalmazta, hogy Trump arcát a filmben cseréljék ki a negyvenéves Culkinéra, hogy 

  az ötlet megvéve.

 • 139604669 3879649535419514 6579271650798436140 o

  Varju László DK-s országgyűlési képviselő Facebook-oldalán közzé tett posztjában nehezményezi a magyar állam válságkezelését.

  Plakátkampány van. Válságkezelés nincs

  − írja a bejegyzésben. Egy képet is mellékelt, amelyen a „minden élet számít” felirat alatt a koronavírus áldozatainak számát festette fel egy fekete festékszóróval.

 • Egy dohányboltba csapódott, összetört személygépkocsi Budapesten, az Örs vezér téren január 16-án. Az elsődleges információk szerint az autót egy 15 éves fiú vezette jogosítvány nélkül, a kijárási korlátozást megszegve.

  A rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni a járművet, de a sofőrje nem állt meg, nagy sebességgel továbbhaladt, ezért a rendőrök utánaindultak. Ekkor történt a baleset, a fiatal fiú és utasa, egy lány könnyebb sérüléseket szenvedtek.