Leó, Szaniszló
5 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • tk3s visual 111176 008
  Fotó: MAID / VISUAL Press Agency / Northfoto

  Most már biztos, hogy a Fleabag című sorozatból is ismert színésznő és forgatókönyvíró Phoebe Waller-Bridge lesz látható Indiana Jones oldalán az épp készülő, ötödik részben.

  A hírt a Disney is megerősítette a Twitter-oldalán.

  Emellett bejelentették, hogy visszatér az 1981-ben megjelent, Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című rész többszörös Oscar-díjas zeneszerzője, John Williams is.

  Állítólag ez lesz az utolsó alkalom, amikor a világhírű kalandor szerepében láthatjuk Harrison Fordot. Ha minden a terv szerint halad, a premier 2022. július 29-én várható.

 • Van egy állandóan terítéken lévő téma: Dwayne Johnson elnökösködése. Már a 2020-as választásokra készülve is szórványozták a rajongók, hogy induljon, valaki a biztonság kedvéért be is jegyeztette a Run The Rock 2020 kampánybizottságot. Többször meg is kapta a kérést újságíróktól, hogy tervezi-e az elnökségi poszt betöltését, ő pedig többször válaszolt is. És egyszer sem válaszolta azt, hogy egyértelműen nem fog elnökként indulni.

  Mondta már sokat sejtetően azt is, hogy Trump elnöksége után bármi megtörténhet. 2017-ben Ellen DeGeneres műsorában már úgy fogalmazott, hogy komolyan gondolkodik a dolgon, majd egy Vanity Fairnek adott interjúban azt közölte, hogy ez rengeteg felkészüléssel járna, ami sajnos most nem fér bele a napirendjébe, így a 2020-as választást kihagyja ilyen szempontból. 

  Most elkészült egy felmérés, ami szerint az emberek 46%-a akarja, hogy Dwayne Johnson legyen az elnök. A színész-üzletember erre azt írta ki Instagramjára, hogy

  Szerintem az alapító atyák nem láthatták, hogy egy kigyúrt, kopasz, tetkós, félig szamoai, tequilázgató fickó egyszer majd csatlakozik hozzájuk – de ha ez majd megtörténik, részemről lesz megtiszteltetés szolgálni titeket, embereket, minket.

  Ebből a válaszból se derült ki konkrétan semmi, de még mindig nem arról szólnak ezek a megnyilvánulásai, hogy esze ágában sincs elnök lenni.

 • Vajon Szapphó tényleg a prekonzervatív stilisztikai terminológiát ágyazta be a késő klasszikus metódusrendszerbe, vagy szimplán csak szeretkezni akart? Miért írja le Babits annyiszor azt, hogy fekete? Ha nekünk szól az irodalom, miért maradtunk ki belőle? És miért tűnik úgy néha egy irodalomórai felelés, mintha vallatás lenne?

  Ezekre a kérdésekre keresi a választ az alábbi videóban Bárány Bence slam poetry előadó, Nagy Márk, a Radnóti Miklós színház színésze, Mészáros Péter országos slam poetry bajnok és Karácsony Gergő, a Spirit Színház színésze. 

  De a legfontosabb kérdés mind közül, hogy

  vajon mire gondolt a költő?

 • Leginkább a Bolondos dallamok egyik részében tudnánk elképzelni azt a jelenetet, ami egy amerikai férfival történt a napokban.

  chrome-capture.gif
  Fotó: RexChapman / Twitter

  A kijárási korlátozások miatt sokan otthoni barkácsolásba kezdtek, egyesek több, egyesek pedig kevesebb sikerrel. 

  A videón látható férfi a kevesebb sikerrel kategóriát erősíti. Felesége, Abby tette közzé TikTokon a biztonsági kamerák segítségével lencsevégre kapott jelenetet, amely végül hamar többmilliós megtekintést ért el. Ez valószínűleg abszurditásának köszönhető, és annak, hogy számos mesében láthattuk már mint visszatérő elemet.

  (Forrás: Indy100)