Antal, Antónia
-7 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 135517454 3786607378029163 2826104644409175072 o
  Fotó: Szegedi Vadaspark / Facebook

  A Szegedi Vadasparkban az első újszülött idén egy szamárcsikó volt, aki az új év első napján született. Ida és Kelemen szamárpárnak köszönhető Bonifác, a kis csődör. A vadaspark Facebook-oldalán azt írta:

  Az időzítés pedig tökéletes lett, és bár egy szamár születése nem tekinthető zoológiai szenzációnak, mégis szívmelengető érzés egy kis csacsit látni. Az ünnepek után az új évben pedig ilyen remek hírrel sokkal jobb megkezdeni a munkát.

  A kis szamárról több képet is feltöltöttek.

 • Fekete-Győr András, a Momentum elnöke közös futásra hívta Németh Szilárd és Budai Gyula fideszes képviselőket. Mint írta, már a második alkalom, hogy egy fideszes „csinovnyik próbál keménykedni” vele, mert korábban hangsúlyozta, hogy ne a tisztességes magyarok pénzéből fizessék Orbán Gáspár brit elitképzését.

  A politikus közösségi oldalán azt írta:

  Tessék velem jönni valamelyik nap egy szigetkörre − de aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végez. Áll az alku, Szilárd, Gyula? Csak keményen!

  Szerinte az említett politikusok egyike sem bír harminc méternél többet lefutni, ezért ne „döngessék a mellüket”.

 • Sas József halála miatt műsorváltozással készül vasárnap este az ATV.

  sas

  A Heti Napló hosszabb lesz 21 perccel, az extra adásidőt Sas József emlékének szentelik.

  Utána 20.50-kor kezdődik a #Bochkor, majd 22.20-kor a Sas Józsefről készült riportfilm, a Sasazértis.

 • A DK elnöke a Facebook-oldalán tette közzé, hogy ő is beoltatja magát az Európai Unió által elfogadott és engedélyezett vakcinák egyikével. Azt mondta, tiszteletben tartja azokat, akik nem szeretnének élni a lehetőséggel, hiszen ez mindenkinek az egyéni döntése, de felhívta a figyelmet arra is, hogy nem csak a saját egészségünkért felelünk ebben a helyzetben:

  Nem csak magatokra kell vigyáznotok, hanem mindenkire körülöttetek. Akikkel találkoztok a boltban, a metrón, a lépcsőházban. Mindenhol.

  Szerinte mindenki kiválaszthatja azt a vakcinát, amely számára a legmegfelelőbb. Ez most nem politika, ez az élet − tette hozzá.