Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A természet szépségeiről a műsorvezető csodás alakja kissé elvonja az ember figyelmét.

  Spanyolországi nyaralásáról jelentkezett be Lékai-Kiss Ramóna. A színésznő-műsorvezető férjével az ország észak-nyugati részén lévő, meseszép Donostián pihen, ahol már az Atlanti-óceán habjai csapdossák a partokat. Természetesen a tévés sem hagyhatta ki a strandolást, belevetette magát az óceán hullámaiba, amiről több fotót is mutatott Instagramon követőinek. A rajongók egyébként a héten már láthattak egy fürdőruhás képet a gyönyörű Ramónáról, aki akkor a hoteljük tetején lévő medencében lazított.

 • A háromhetes kölyök játékos kedvében volt, így fedezte fel a pózoló modellt és annak hosszú szoknyáját.

  Kiselefánt szabotált egy fotózást a thaiföldi Chia Lai Orchid vadállat-menedékhelyen. A mindössze háromhetes kölyök azt gondolhatta, remek móka lenne a földre teríteni, majd felmászni a közöttük pózoló modellre, így határozott léptekkel megindult Meghan Milan felé, hogy végrehajtsa tervét. 

  A stramm állat fel is lökte a fiatal lányt, és ugyan a birkózásnak hamar véget vetett az elefánt közbelépő nővére, a pici búcsúzóul még elkapta és leszaggatta Milanról a szoknyáját, aki a képek alapján egyáltalán nem haragudott, sőt jót nevetett a szürreális eseten.

 • Imádják az emberek azt a rövid videót, amelyet a minap Cambridgeshire-ben készítettek a hercegi párról: miközben Katalin egy kislánnyal a kezében gügyög, férje bestresszelt a látottaktól, és igyekezett minél hamarabb véget vetni a babázásnak.  

  Képernyőfotó 2022-06-25 - 10.19.25.png
  Fotó: DailyMail

  Igazán aranyos és – egyben rendkívül vicces – jelenetnek lehettek szemtanúi a lakók Cambridgeshire-ben, ahova tegnap látogatott el Vilmos herceg és felesége, Katalin. A hercegnét teljesen elvarázsolta egy négy hónapos kisbaba, Norah, akihez először beszélni lépett oda, majd megkérdezte a pici édesanyját, kézbe veheti-e a gyermekét. 

  „Szeretem a kisbabákat” – magyarázta Katalin. A babázós pillanatokat azonban hamar megszakította férje, aki a hercegné ámulatát látva gyorsan figyelmeztette Katalint, ideje menniük. Az esetről készült videókon látszik, Vilmos végig kifejezetten idegesen és aggódva figyelte feleségét, aki utána minden jót kívánva adta vissza a picit édesanyjának.

  Bár Katalin többször utalt rá, nagyon szeretne egy negyedik gyermeket is, a történtek után elég egyértelmű, Vilmos annyira nincs oda az ötletért.

   (via DailyMail)

 • Erősen gondolkodnak a sikerszéria mögött álló testvérek, hogy 6 évvel a premier után kicsit hozzányúlnak a Stranger Things első évadához.

  Ross és Matt Duffer pénteken a Varietynek adott interjút a Stranger Things kulisszatitkairól, ahol elárulták, valószínűleg „George Lucas-olnak” egyet, azaz utólag fognak átszerkeszteni egy, már kikerült epizódot.

  Ennek apropója, hogy elég kínos bakit vétettek a legújabb évadnál: a görkoripályán játszódó jelenetnél látszik a kamera időbélyegén, hogy a dátum 1985. 03. 22., ami (ahogy azt a legelső részek egyikéből megtudjuk) Will Byers születésnapja. Csakhogy a sztoriban még a családja sem köszönti fel a fiút, aminek az az egyszerű oka, hogy maguk a készítők is teljesen megfeledkeztek erről az egybeesésről.

  Miután a rajongók kiszúrták a hibát, Dufferék elismerték, figyelmetlenek voltak, amin most utólag próbálnak javítani. Terveik szerint megváltoztatják az első évad második részében azt a jelenetet, amikor Joyce a fia születésnapjáról mesél, és

  újraszinkronizálással másik szülinapi dátumot adnak Willnek.

  Ez feltehetően május 22. lenne, mert elmondásuk szerint „a május illik Winona szájába”.

  Ami talán még meglepőbb, hogy ezzel egyidejűleg bevallották: nem ez lenne az első alkalom, hogy utólag módosítanának a sorozaton. Korábban már belenyúltak a vizuális effektek javítása miatt egy korábban kikerült epizódba, de részletezni az esetet nem szerették volna.