Piroska
-11 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Köztudott, hogy az előző Amerikai elnököt Donald Trumpot törölték és letiltották az összes közösségi oldalról a Capitoliumnál történtek miatt. Ebből kiindulva, Trump Jr. Instagram oldalán készített videójában, korunk Tony Starkjához fordult segítségért, és arra kérte a világ leggazdagabb emberét, hogy ha már embereket akar küldeni a Marsra, akkor dobjon már össze egy közösségi oldalt is, de egy olyat, ami nem elfogult. Szerinte  sokat tudna tenni a gyűlölet és az erőszak ellen ezzel a tevékenységgel.

  Eddig még nem érkezett válasz Elon Musktól a kérésre.

  Azon túl, hogy ezt most Trump fia kéri, talán érdemes elgondolkodni a felvetésen. Bár az is igaz, hogy volt ilyen próbálkozásra példa az elmúlt időben. Ilyen többek között a 2016-ban nagyot ugró Vero nevezetű applikáció, ami inkább hasonlít az Instagramra, de ide lehet sorolni az annó Facebook gyilkosnak nevezett Diaspora is, ami még 2012-ben majdnem önmagát gyilkolta meg, de végül inkább egy szabad hozzáférésű közösségi oldal lett, ahol bárki létrehozhatja a saját közösségét. És ilyen akart lenni az Ello is.

  Itt tekinthető meg a videóüzenet: 

 • A világhírűvé vált brit rockegyüttes, a Radiohead tagjai, Thom Yorke, Jonny és Colin Greenwood, Ed O'Brien és Philip Selway az oxfordshire-i Abingdon fiúiskolába jártak az 1980-as években, amikor megalapították az On A Friday nevű bandát, a hét azon napjára utalva (péntek), amelyen mindig próbáltak. 

  Január végén egy olyan demókazettát árvereznek el, amit még az On A Friday néven futó banda vett fel.

  Ez a kazetta még a 90-es években került a zenekar egyik barátjához. A demót online árverésen értékesítő Omega Auctions azt mondja, hogy hat olyan szám is található a felvételen, amit eddig még senki sem hallott. Külön érdekesség az is, hogy a dalokat akkor vették fel, amikor a banda tagjai már elhagyták az iskolát, de még nem szerződtek le az EMI Records kiadóval.

  Az aukciós ház szerint 2000 fontért, azaz 800 ezer forintért fog elkelni a kazetta.

 • A korábbi pornósztár tavaly szeptemberben regisztrált az OnlyFans nevű oldalra, ahol előfizető rajongói havonta körülbelül 12 dollárért élvezhetik az általa nyújtott privát tartalmakat - írja a LabBible

  Az így befolyt összeg egy jelentős részét végül több jótékonysági szervezet közt osztotta szét, olyan ügyeket támogatva, amelyek közel állnak a szívéhez.

  Mia Khalifa a következőt írta az Instagramra:

  Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik szeptember óta az OnlyFans portálon velem vannak. Nektek hála 160 ezer dollárnyi összeget tudtam elutalni jótékony ügyeket felkaroló civil szervezeteknek. Nagyon hálás vagyok a platformnak is, és mindazoknak az erős és bátor nőknek, akikkel internet szerte találkoztam az OnlyFans-nek köszönhetően

  Mia Khalifa azt is hozzátette, támogatóinak hála sokat növekedett emberileg, magára talált, és magabiztosabbnak érzi magát, mint valaha.

  Nem ez az első alkalom, hogy Mia Khalifa jótékonykodik, tavaly nyáron például elárverezte híres szemüvegét, hogy segítsen a tragikus augusztusi bejrúti robbanás áldozatain. (Ez volt az az eset, amikor kigyulladt egy kikötői tűzijáték raktár.)

 • De azért nem teljesen ő döntött erről az elhatározásról. Katy Perry vasárnap jelentette be Twitteren, hogy 95%-ban már készen áll arra, hogy 100%-ban vegán legyen, és ebből a buliból a kedvencét, Nuggetet sem szeretné kihagyni, aki már 4 hónapja társa az átállásban is.

  Ezzel most újra helyreállhat a világ rendje, miután Miley Cyrus tavaly szeptemberben úgy döntött, felhagy a vegán étkezéssel. Így most Katy Perrynek nyílik lehetősége arra, hogy átvegye a stafétabotot, és ő legyen az életmód Földi helytartója.