Károly, Karola
-4 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elle Hell felnőttfilmes színésznő, Bernie Sanders-„szerkóban” (Forrás: Pornhub)
  Elle Hell felnőttfilmes színésznő, Bernie Sanders-„szerkóban” (Forrás: Pornhub)

  Elle Hell felnőttfilmes színésznő a Pornhub nevű felnőttoldalon egy vicces szexvideóban húzta fel az ikonikussá vált Bernie-kesztyűt, és hozzá egy olyan színű kabátot, amilyet Bernie Sanders viselt Joe Biden elnökké avatásán – olvashatjuk a Motherboard oldalán.

  A Bernie Sanders-mémözönről már többször is írtunk – többek között egy külön oldalon akár Magyarországra is „teleportálhatjuk” az amerikai szenátort, amint éppen békésen és fázósan ücsörög a kis kempingszékén, télikabátkában és akkora téli kötött kesztyűben, hogy még egy Góliátnak is jó lenne.

  Szinte borítékolható volt, hogy a „Fázós Bernie”-mém előbb-utóbb a Pornhubra is felkerül, és ez most meg is történt. A „felnőttfilmes előadónő”, Elle Hell egy oktatóvideó alkalmával húzta fel a kesztyűt, amit mondjuk nem sikerült teljesen ugyanolyan mintájúra varrni, de legalább feltűnően hasonlít. Az oktatóvideó tartalmának leírásától most megkíméljük olvasóinkat, de annyit elárulhatunk, hogy a „kéznek” fontos szerepe van benne.

  Motherboard a cikkhez még azt is hozzátette, Elle már régóta hatalmas Bernie Sanders-fan és nagyon reménykedett, hogy megnyeri a 2016-os választásokat.

  Bernie-nek az országgal kapcsolatos prioritásai a leginkább megfelelnek a sajátjaimnak minden olyan jelölt közül, akire felnőttkorom óta szavazhattam volna

  – állítja Elle Hell.

  Bernie Sanders egyébként 2018-ban megszavazott egy olyan törvényt is, amely kedvezőtlen a szexmunkásoknak, viszont amikor 2019-ben az elnökválasztásért indult, akkor azt ígérte, meggondolja, hogy „dekriminalizálja”-e az országban a szexmunkát.

  Nem ez az első eset, hogy Bernie Sanderst ilyen erotikus műfajban parodizálják, a Weekend at Bernie Sanders egy erotikus könyv (!), amit az Amazonon meg lehet vásárolni, a Cam Soda nevű erotikus oldal pedig egy Donald Trump, Hillary Clinton, Megan Kelly tévés személyiség és Bernie Sanders „részvételével” készített egy „orgia-paródiát”.

 • Nagy meglepetést okozott Demi Moore, amikor váratlanul ő nyitotta meg a Fendi idei kollekcióját a Párizsi divathéten. Az 58 éves színésznő Instagramon azt írta, tinikori álma vált valóra. Köszöntet mondott továbbá Kim Jones divattervezőnek, és gratulált a szerzeményeihez.

  Moore egyébként egy vállvillantós, fekete selyemruha-együttest viselt a kifutón, az erről készült felvételt pedig természetesen imádták a követői.

 • Január 31-én a Covid miatt kénytelen bezárni a Lamb & Flag nevű oxfordi kocsma, ami 450 éve üzemel. A legendás pubot olyan híres írók látogatták, mint J. R. R. Tolkien, C. S. Lewis vagy Thomas Hardy.

  A kocsmát egyébként az Oxfordi Egyetemhez tartozó St. John’s College üzemelteti, és habár augusztusban újranyitottak, most arra döntésre jutottak, hogy fenntarthatatlan a kocsma működtetése. 

  Steve Elston professzor elmondta, hogy 

  az elmúlt 12 hónap számai azt jelentik, hogy a kocsma jelenleg nem életképes. (…) A főiskola mint jótékonysági szervezet nem támogathat olyan veszteséges vállalkozást, amely nem része az alapvető jótékonysági céljainak.

  A St. John’s College állítása szerint a 17. századi kocsma hosszú távú jövőjének biztosítására törekszik. David Richardson, az oxfordi CAMRA (Campaign for Real Ale) szóvivője viszont elmondta, hogy:

  Nagyon kiábrándító látni a St. John’s reakcióját Oxford egyik legrégebbi kocsmájának ügyében. (…) Reméljük, hogy valaki elő fog állni, hogy működtesse, mivel ellenezzük, hogy bármilyen más célra használják. 

  A kocsma nyereségéből általában a posztgraduális hallgatók ösztöndíját finanszírozzák. A St. John’s szerint a működtetést folytatódik, de a fenntartáshoz szükséges összeg közvetlenül a főiskolától érkezik majd.

 • A két hete megjelent, és azóta a Magyar Youtube TOP 100 első helyéig repült Boldog leszek 2021 után újabb klippel jelent meg ByeAlex

  Ezúttal nem a ByeAlex és a Slepp formációval, hanem ismét APUként énekel, a Sleppből már ismert zenésztársával, a basszusgitáros és vokálos Poór Andrással.

  Vajon hány csini fér bele a Mini Cooperbe?

  • 196
   Nem érdekel.
  • 67
   Az összes.
  • 41
   5
  • 12
   Nem tudom.