Timót, Xénia
3 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Visszatért az idősotthonába az a 85 éves spanyol nő, akiről a hozzátartozói tíz napon át azt hitték, hogy meghalt koronavírusban – írja a La Voz de Galicia című spanyol lapra hivatkozva Reuters.

  Rogelia Blanco hozzátartozóit még január 13-án tájékoztatták szerettük haláláról, és arról, hogy a koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozások miatt a temetésen sem vehettek részt,

  Éppen ezért elég sokan meglepődtek, amikor szombaton visszatért abba a galíciai Xovéban fekvő idősotthonba, ahol lakott.

  Kiderült ugyanis, hogy a családot tévesen értesítették, mivel nem az ő rokonuk, hanem a szobatársa vesztette életét a kór miatt. 

  A malőr oka az volt, hogy Rogelia Blancót és a többi koronavírus-fertőzött beteget egy másik idősotthonba szállítottak át különleges kezelésre. Áthelyezéskor tévesen azonosították őket, így nem a megfelelő hozzátartozókat értesítették. 

 • A Jimmy Kimmel Live YouTube-csatornáján nemrég egy érdekes videót tettek közzé:

  A klipben az amerikai történelem nagy alakjai, valamint a Szabadság-szobor  is táncra perdül arra a hírre reagálva, hogy Donald Trump már nem elnök többé.

  Szabszob.png
 • A techmogul erről a Twitteren számolt be. 

  Az egyik előnye annak, hogy betöltöttem a 65-öt, az, hogy már most megkaphatom a koronavírus elleni oltást – írta, hozzátéve, egyelőre még csak az első dózist kapta meg.

  Bill Gates megköszönte a kutatók, a kísérleti alanyok, illetve az egészségügyi dolgozók munkáját is, akik mindezt lehetővé tették.

  Bill Gates.png
 • Emma Roberts sem bízta a véletlenre első gyermeke születését. A színésznő azt a dokit választotta, akinél előtte Kim Kardashian és Kylie Jenner is szült, nyilván igazán jutányos áron.

  A TMZ információi szerint egyébként Roberts fia december 27-én született, délután öt után pár perccel, meglehetősen termetes babaként, több mint 4 kilóval.