16:00, December 09. ÉLŐ
Horvátország 0
Brazília 0
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09.
Hollandia 0
Argentína 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Dwayne Johnson és Chris Evans főszereplésével érkezik a Red One című karácsonyi akció-vígjáték, amiben a Pókember-filmek J. Jonah Jamesonját is alakító J.K. Simmons is szerepelni fog, méghozzá egy rommá gyúrt Télapóként.

  A most 67 éves Simmonstól nem áll messze a gyúrás, elvégre a Whiplashben is irigylésre méltó formában volt, de az Igazság Ligájának Gordon felügyelője kedvéért is ellátogatott a konditerembe, holott nem sokat szerepelt a filmben.

  Dwayne Johnson Twitteren osztott meg most néhány fotót színésztársáról, aki előtt emeli kalapját még ő maga is.

  "Hölgyek, urak és gyerekek! Bemutatom a legmenőbb, legerősebb, és egyben legkedvesebb Télapót." - írta a Szikla, aki azt ígérte, nagyon sok örömet fog okozni a képernyőn Simmons karaktere.

 • Megan Fox is kipróbálta a legújabb szenzációt: mesterséges intelligencia segítségével készíttetett magáról képeket, de nem volt elégedett a végeredménnyel.

  megan
  Fotó: Instagram

  Az egykori Transformers-filmek sztárja is kipróbálta a Lensa AI appot, ami a fotóit alakítja át úgy, mintha egy festmény lenne, vagy épp egy anime karakter.

  A MI álltal generált "mágikus avatarok" most nagyon népszerűek az interneten, TikTok-on és Instagramon is megosztáják őket az emberek, ahogy Meg Fox is, és egyúttal nem tetszését is kifejezte.

  A 36 éves színésznő ugyanis nehezményezi, hogy szinte az összes fotóján "pucér", és túl szexualizálta őt a mesterséges intelligencia.

 • A Barátok közt egykori Berényi Andrását is behálózta a TikTok, ahová rendszeresen tölt fel magáról videókat a színész.

  rkárpáti
  Fotó: TIkTok

  R. Kárpáti Péter azonban nem tátog, vagy táncol, hanem a kamerát egészen közel tartva az arcához, vicceket mesél, vagy idézeteket mondd fel, sokszor levegővétel nélkül.

  Az "Idéz(g)etek felhasználónévvel regisztrált színész az autójából, a kertből, vagy épp kedvenc székéből mondja fel a szakállas vicceket, méghozzá olyan beleéléssel, hogy arra nehéz szavakat találni.

  Íme néhány videója:

   Itt már a pohár is előkerült:

 • Britney Spears az elmúlt időben igen merész tartalmakat osztott meg Instagram-oldalán, alulöltözött táncos videói mellett megannyi félmeztelen, meztelen fotót is közzétett a platformon. Már épp komolyan aggódni kezdtek volna érte rajongói, amikor is az énekesnő fiókja a hét elején egyszer csak köddé vált.

  Persze rögtön megkezdődtek a találgatások: miért törlődött Spears fiókja? Ő volt-e egyáltalán, vagy maga az Instagram, esetleg más deaktiválta az oldalát? Férje, Sam Asghari most tiszta vizet öntött a pohárba.

  „A közösségi média traumatizáló lehet. Néha jó egy kis szünetet tartani” – idézte a Page Six a színész posztját, amelyből kiderül, valószínűleg tényleg felesége döntött oldala törlése mellett.

  „[Spearsnek] megvan a saját hangja, egy szabad nő. Tiszteletben tartom a magánéletét, és mindig óvom azt. Köszönettel tartozom az összes őt védő rajongónak” – fogalmazott a férfi, hozzátéve: ő maga sem posztol sokat feleségéről, ha pedig közzétenne róla valamit, előtte mindig kikéri a hozzájárulását.