Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jakupcsek Gabriella már teljes karácsonyi hangulatban van, árulta el a Reggeli műsorában. A tévés idén rendhagyó ünnepre készül, mert bár gyermekei már összeírták a kívánságlistájukat, ő ezúttal nem kért semmit tőlük.

  „Idén van az első, hogy azt kértem a három gyerekemtől, hogy ne vásároljanak semmit, hanem egy este elmegyünk egy nagyon-nagyon jó étterembe négyen, csak mi, és akkor januárban az lesz egy ilyen vacsora. Mert már alig tudunk ilyen csinálni, sokat vagyunk együtt, de olyat, hogy ők csak magukban legyenek, olyan nagyon ritkán van ” – mesélte a műsorvezető, akinek lánya is már 15 éves múlt, és ezúttal a hagyományos karácsony előtti családi síelést is kihagyja.

  „A kislányom, aki nagylánnyá válik, kezd önnálósodni, amit én még szokni próbálok. És hát idén óriási diáksítáborba megy el nélkülünk, ez egy gyomros, egy cserbenhagyásos gázolás.”

 • Tiszta apja a 15 éves Levi.

  Különleges kísérőt vitt magával a The Game Awards Los Angeles-i díjátadó ünnepségre Matthew McConaughey: fiát, a 15 éves Levit.

  A tinédzser a vörösszőnyegen meg is állt pár fotóra édesapjával, akire egyre jobban hasonlít. A színész rajongói szerint azért édesanyja, Camila Alves vonásaiból is kijutott a srácnak, így nem lenne meglepő, ha idővel ő is modellkarrierbe kezdene.

 • Indonéziába utazik egy hosszabb időszakra Bódi Sylvi. Az egykori modell ma már kertészkedéssel foglalkozik, egész nyáron konyhakerteket tervezett és kivitelezett, most pedig, hogy lecsengett a szezon, visszatér második otthonába, Balira. Legalább egy hónapot marad, mert szörftábora is lesz a szigeten, de nem szeretne teljesen elszakadni Magyarországtól sem, ezért kétlaki életet tervez.

  „Nekem a hazám az Magyarország, és nem is szeretnék innen elszakadni teljesen, de nem szeretnék az óceánnak sem búcsút mondani” – mesélte Bódi, aki még az utazás előtt letudta a karácsonyozást.

  „A karácsonyt nem töltöm itthon. A családom nagyon aranyos volt, mert csináltunk egy előkarácsonyt, és megleptek. Volt karácsonyfa, karácsonyi menü, minden. Töltött káposzta is, ráadásul halas töltött káposzta, mivel én halat fogyasztok. Volt nagyon finom diós bejgli is. Úgyhogy én most gyakorlatilag december elején már letudtam a karácsonyt.”

  (via nlc)

 • Péntek este díszpolgárrá avatták szülővárosában, Ózdon Majoros Pétert, azaz Majkát, aki ünnepélyes keretek között vehette át kitüntető címét. A Sztárban sztár leszek! mesterét családja is elkísérte erre a jeles eseményre: feleségéről, Majoros Hajnalkáról, valamint két közös gyermekükről, Mariánról és Olivérről több fotó is készült, ezek közül néhányat az egykori playmate meg is osztott az Instagram-oldalán.

  Így történt, hogy a kétgyermekes édesanya bejegyzésénél többen megjegyezték: a 12 éves Mariánra lehet, hogy jobban figyelniük kellene, a felvételeken ugyanis morcos az arckifejezése.

  „Nem igazán boldog a nagyobbik fiú. Oda kellene figyelni rá. Lehet, hogy nem szereti ezt a celebvilágot úgy, mint a kisebbik. De lehet, csak rossz napja van” – írta az egyik Instagram-felhasználó, akinek Majoros Hajnalka válaszolt is.

  Úgy hívják, »kamasz«, és nem a világ fáj neki, csak épp abban a korban jár, hogy ilyen helyzetekben inkább szeret »már férfiasabban« viselkedni, nem pedig a gyerekes énjét elővenni. Ui.: Semmi baja nincs azzal, ha szerepelnie kell, sőt. Köszönjük az aggodalmát

  – szögezte le.