Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Instagramon követhető az örökbefogadásra váró cicusok mindennapjai.

  etnomacska
  Fotó: Instagram /@etnomacskak

  Szerető családot keresnek a Néprajzi Múzeum környékén bandázó gazdátlan macskák. A négylábúak nyáron vették be az új épület körülötti lezárt területet, az intézmény munkatársai pedig most úgy döntöttek, a Cicamentés állatmentőkkel együtt nem csak gondozzák, de új otthont is keresnek nekik. Fekete, barna, foltos, kicsi és nagy – az etnomacskák csapatából nem lesz könnyű csak egy új házi kedvencet választani!

   A fotogén cicák saját Instagram oldallal is büszkélkedhetnek, ahol rendszeresen érkeznek friss képek róluk:

   (via We Love Budapest)

 • Csak találgatni lehet, mi találta arcon a szupersztárt.

  Váratlan jelenet zökkentette ki a Chromatica Ball turnéval épp Stockholmban koncertező Lady Gagát és közönségét: fejbe dobták valamivel az énekesnőt. Gaga épp a Hold My Hand című számot adta elő, amikor a felé repülő tárgy homlokon találta őt. A popsztár meglehetősen profin kezelte a helyzetet, gyors összerezzenése ellenére úgy folytatta produkcióját, mintha mi sem történt volna.

  Feltehetően egyébként egy plüssfigura lehetett, ami ilyen közeli kapcsolatba került Gagával, valószínűleg ezért sem ütötte meg annyira az arcát. Ennek ellenére rajongói is arról írtak, nagyon szomorú és veszélyes dolog tárgyakat dobálni a színpad felé, pláne, hogy akkor épp a látványhoz tartozó tűz is égett az énekesnő mögött.

  (via 24.hu)

 • Egy édesanya sötét és gonosz helynek nevezte a TikTokon, amit egy gyereknek sem lenne szabad látogatnia.

  A Mumsnet oldalán tette közzé gondolatait egy dühös édesanya, aki szerint egy tininek sem lenne szabad használnia az appot, miután az ő egyik gyermekéről is valaki feltöltött egy videót, amit azóta jelentett is.

  "Micsoda kis mocskos sz*rháziak tudnak lenni a kölykök! Tiltsátok le a gyerekeiteket róla, a saját biztonságuk, én mentális egészségük érdekében. Kérlek, állítások le őket."

  Azonban nem mindenki osztotta az asszony véleményét:

  "A TikTok sem rosszabb, mint bármelyik másik közösségi média platform, nincs szükség hisztizni ezen." - írta valaki a bejegyzéshez, míg más azt javasolta, hogy jobban kellene korlátozni, hogy milyen oldalakat látogathat a gyerekünk, és akkor nem lesz ebből gondja senkinek.

  "Én használom, és semmi egyebet nem látok rajta, mint vicces videókat állatokról, testkép pozitív fiatalokat, és life hackeket." - írta egy másik hozzászóló a TikTok védelmében.

  Aztán akadt olyan is, aki teljes mértékben egyetértett azzal, hogy a TikTok toxikus a fiatalokra nézve, ahol kimossák a használók agyát az ostobábbnál ostobább tartalmakkal.

  "Nagyon sok kegyetlen dolog van az interneten. Sajnálom ezt e generációt."

  Ön szereti a TikTokot?

  (via)

 • A világsztár egy New Yorkból induló menetrendszerinti járattal érkezett meglátogatni nálunk forgató barátnőjét.

  Úgy tűnik még mindig van hova fokozni az egy négyzetméterre jutó világsztárok számát Budapesten! A Dűne 2. forgatása miatt többek közt itt tartózkodó Austin Butler, Florence Pugh, Timothée Chalamet és Stellan Skarsgard után ugyanis a napokban megérkezett a fővárosba Tom Holland is, hogy szerelmével, Zendayával tölthessen egy kis időt – a fiatalok már fel is fedezték a Budai Vár környékét egy romantikus randi alatt.

  Az internetezőknek hála most az is kiderült, mivel foglalatoskodott ezt megelőzően a Pókember filmek címszereplője, Hollandot ugyanis lefotózta a mellette ülő utastársa a budapesti repülőútján. A színész magángép helyett menetrendszerinti járattal érkezett, a hosszú út alatt pedig beszélgetett utastársaival és kötögetett. Igen, kötögetett:

  @estzischnapp it's not a POV anymore(btw he is in my country rn)#foryou #tomholland ♬ screaming crying - louis’ gua sha

  Azt nem tudni, Holland mióta űzi ezt a hobbit, ahogy arra sem derült fény, mit is készített pontosan, mindenesetre már ez az egy kép elég volt ahhoz, hogy a híresség még inkább belopja magát rajongói szívébe.