Vanda, Paula
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Széki Attila, azaz Curtis nyilvános Instagram-posztjai alatt egy­re több intim szövegezésű komment jelent meg. Bármit ír ki a rapper, az első hozzászólók olyan nők, akiknek a profiljára rákattintva egyértelmű, hogy a testükből élnek, és ajánlgatják a bájaikat – írja a Bors.

  A bulvárlap megkereste Curtist, őt viszont egyáltalán nem érdekeli az, hogy mivel találják meg az örömlányok. 

  Tudok róla, hogy vannak ilyenek, nem is kevesen. De nem foglalkozom velük.

  A lap nem tér ki rá, de lehet, hogy ezek az örömlányok nem is valódiak, csak chatbotok, esetleg álprofil mögé bújt csalók, akik nem is szexet akarnak Curtistől.

 • Az UTV ghánai televíziós hírbeolvasója 2020 végén egészen elképesztő népszerűséget szerzett egyedi stílusával, kiejtésével. Vitán felül ő lett a sporteredmények beolvasásának a koronázatlan királya, képtelenség faarccal végigülni a műsort. A csokornyakkendő-viselete pedig új divathullámot indíthat.

  Akrobeto kedveltsége töretlen, vélhetően ezért vágtak össze most egy felvételt a tavalyi éktelen röhögéséből a vasárnapi Manchester United–Liverpool FA-kupa meccsre (3–2) hangolva. A tavaly októberi videóban az Eintracht Frankfurt nevébe tört bele a bicskája, és szakadt félbe az eredmények beolvasása. Az összevágott felvétel a Liverpoolra volt kihegyezve: Akrobeto egyszerűen csak Liverpoo-nak ejtette a csapat nevét, a poo pedig angolul a „kaki” megfelelője. 

 • Kalandos útja van ennek a pletykának, ami röviden arról szól, hogy 

  már készül egy Harry Potter-sorozat az HBO MAXra.

  A The Hollywood Reporter a forrásaira hivatkozva azt írta, hogy a streamingszolgáltató már összehívta az írókat, hogy képernyőre vigyék az ismert filmsorozatot. Ők is elég óvatosan fogalmaztak, azt írták, hogy még nagyon-nagyon, de tényleg nagyon kezdeti szakaszban van a projekt. És hallottunk is már ilyesmit a Trónok harca spinoffjaival kapcsolatban. Míg az utóbbit már tényként lehet közölni, hiszen lesz a Trónok harca világában játszódó sorozat, addig a Harry Potter-sorozat létezését, de még az előkészületeket is egy az egyben cáfolta az HBO, de még a Warner Brothers is.

  Nincs semmilyen Harry Potter-sorozat előkészületben sem a studiónál, sem a streamingszolgáltatónál

  – írták közleményükben.

  Amit a The Hollywood Reporter állított, azt a studió megcáfolta, de megérkezett a Variety, aki nem hagyta ennyiben a történetet, ugyanis több forrásra hivatkozva írja a hivatalos közleménytől függetlenül, hogy a projekt még kezdeti stádiumban van.

  MOST AKKOR MI VAN?

  Jó lenne egy Harry Potter-sorozat?

  • 269
   Ha jó, akkor jöhet, ha nem, akkor ne erőltessük
  • 247
   Minden mennyiségben
  • 65
   Ott van a Legendás állatok..., az is elég

    (Via: THR, Variety)

 • Komédiába illő jelenetnek lehettünk szemtanúi a Portland Trail Blazers–Oklahoma City Thunder (122–125) NBA-mérkőzésen. A harmadik negyedben a hazaiak kiscsatára, Gary Trent Jr. vezette a labdát, ám még a dobás előtt utolérte őt Shai Gilgeous-Alexander, és oda is ütött neki egyet. A labda elpattant, a Portland játékosa pedig jókora fáziskéséssel feldobta magát.

  GettyImages-1298505364
  Fotó: Abbie Parr / Getty Images Hungary

  Nem kizárt, hogy a Shaquille O'Neal által életre hívott Shaqtin' a Fool című NBA-paródia e heti részében ez a jelenet végez a dobogó tetején…