Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megvan a közös pont, nem csoda, ha jóban vannak. 

  A megfelelő pillanatra várt, ezért ajándékba kapott italát Horváth Károly, azaz Charlie társaságában bontotta fel a minap Ambrus Attila. A jó útra tért egykori bankrabló, aki ma már a családjának és a munkájának él, egy közös fotót is megosztott az összetéveszthetetlen hangú énekessel való találkozásáról és koccintásáról, melyre feltehetően egy piacon vagy vásárban került sor. A mindenki által csak Viszkisként ismert Ambrus ugyanis szinte minden hétvégén járja a piacokat, ahol saját készítésű kerámiáit árulja. 

  Egy közös pont, a whisky adott volt ahhoz, hogy megtalálják a közös hangot.

  A feleségemtől nemrég kaptam egy nagyon jó minőségű ír viszkit, akkor megígértem neki: Csak akkor nyitom ki, ha eljön a megfelelő alkalom. Ma elérkezett! 

  – írta Ambrus a néhány nappal ezelőtt készült fotóhoz, amit a Ripost szúrt ki.

  A rajongók közül azonban volt, aki megjegyezte, hogy egy fontos dolog lemaradt a fotóról. A kommentelő a jégre gondolt, Horváth Charlie ikonikus dala, a Jég dupla whiskyvel miatt hiányolta azt.

 • Leleplezték egy lenyűgöző szuperjachtnak a koncepcióját, amelyet az 1920-as évek autói ihlettek. A hajó első ránézésre úgy néz ki, mintha négy óriási kerékkel közlekedne az óceánon, de ez nincs így. A burokszerű szerkezetek valójában két hajótörzset rejtenek, ami így egy óriási katamarán. A 80 méter hosszú és 30 méter széles, Decadence nevű jacht állítólag a húszas évek szellemét idézi meg, a korszak autóipari és repüléstechnikai vívmányaiból merítve ihletet.

  A mögötte álló brit tervező, Andy Waugh jelenleg egy amerikai techmilliárdos megbízásán dolgozik. A tervező vállalat szóvivője szerint a kettős hajótest egyedülálló és izgalmas esztétikai lehetőségeket kínál, amelyek még nem valósultak meg teljes mértékben a luxus szuperjachtok ágazatában. A víz alá süllyesztett, hengeres hajótesteket a kerékszerű cölöpök egy központi testhez rögzítik. Waugh szerint ennek eredményeként a Decadence a hagyományos egytestű hajókhoz képest mintegy 70 százalékkal csökkentheti a dőlés- és forgásmozgásokat, ami jelentősen javítja a fedélzeti kényelmet és biztonságot.

 • A repülőjegye mindig az első osztályra szól, luxushotelekben száll meg, a legdrágább ruhákat viseli és fényűző éttermekben eszik, ám ezekért egy garast sem kell fizetnie annak a fiatal lánynak, aki ún. sugar babyként egyszerre tíz férfivel randizik. A 24 éves Charlotte Davies-t pontosabban tíz tehetős férfi tartja el, akik már annak is örülnek, ha a társaságában lehetnek – persze nem egy időben. 

  A Londonban élő Davies egy fájdalmas szakítást követően döntött úgy, hogy komoly kapcsolat helyett egy egészen kivételes módját választja az ismerkedésnek, randizásnak. Nyolc évig tartó kapcsolata tavaly nyáron futott zátonyra, s elmondása szerint egy reality műsor miatt döntött úgy, hogy regisztrál egy társkeresőre, amelyet gazdag férfiaknak és fiatal nőknek találtak ki. Utóbbiaknak minden randiért fizetnek; Davis állítólag 200 fontot (körülbelül 85 ezer forintot) kap egy légyottért. Vagy ahogy ő fogalmaz: pusztán azért, mert létezik.

  Az üzletemberek és a bankárok nagyon rendesek, de van, amelyikük jóval idősebb nálam. Élvezem, hogy hagyományos, ugyanakkor elkötelezettség nélküli kapcsolataim lehetnek. Ezek az emberek jobban tisztelnek engem, mint az exeim valaha is

  – fogalmazott a Daily Star riportjában Davis, aki egy sugar daddyvel hetente kétszer találkozik. Élvezi, hogy az önbizalmát is növelik. 

 • Végleg maga mögött hagyja az ikonikus Jedi lovag szerepét.

  Ugyan a Star Wars-univerzum továbbra is folyamatosan bővül, de ne számítsunk arra, hogy a 71 éves Mark Hamill egyhamar visszatér a messzi-messzi galaxisba. Hamill először 1977 és 1983 között játszotta Luke Skywalkert az eredeti Csillagok háborúja-trilógiában, majd a Disney égisze alatt készülő új filmek kedvéért ismét magára öltötte a Jedi jelmezt.

  Hiába ébreszt sokakban nosztalgikus emlékeket, de a színész nemrég elhintette, hogy sanszosan örökre végzett a szereppel. Hamill ugyanis a CBS News Sunday Morning című műsorának vendégeként kijelentette, úgy érzi, hogy Luke Skywalker franchiseban betöltött szerepének ideje lejárt, és készen áll végleg szögre akasztani a fénykardot.

  Nos, azt soha nem mondjuk, hogy soha, de egyszerűen nem látnám semmi értelmét annak, hogy még egyszer eljátsszam. Fogalmazzunk úgy, hogy annyi, de annyi elmesélésre váró történetük van még, nincs már szükség Luke-ra. Nekem megadatott a lehetőség, ami nagyszerű volt. Itt az ideje, hogy vége legyen

  – fogalmazott a színész.