új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Nyíregyházi Állatpark pár órára a meleg égövi állatokat is kiengedte a friss levegőre, erről pedig Facebook-oldalukon is tettek közzé néhány képet. A havas tájban különös látványt nyújtanak a meleg éghajlathoz hozzászokott állatok látványa, azonban az állatkert mindenki megnyugtatására elmondta, hogy 

    minden érzékenyebb faj rendelkezésére állnak a fűtött istállók, ahová bármikor visszahúzódhatnak.

    Ezen felül az állatok emelt takarmány- és vitaminadagot kapnak, hogy könnyebben átvészeljek a téli napokat.

  • A török bajnokság 19. fordulójában az idei szezonban a Bajnokok Ligáját is megjárt Basaksehir a Sivassport fogadta (1–1). A vendégcsapat fehér mezt választott a mérkőzésre, ami később azért bizonyult fontos döntésnek, mert a második félidőben komoly hóesés érte a Basaksehir stadionját, a Sivasspor játékosai pedig onnantól kezdve szinte láthatatlanná váltak. 

    Vajon hány játékos van a képen?
    Vajon hány játékos van a képen?
    Fotó: Reddit
  • A Matan Animation Studios nagy Pókember-rajongó hírében áll. A közel 160 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube-csatorna legújabb videója újragondolja a Baljós árnyak című Star Wars klasszikus látványos párbajjelenetét. Ám ezúttal Pókember küzd meg Qui-Gon Jinn Jedi mesterrel és tanítványával, Obi-Wan Kenobival.

    A csatorna szerkesztői már több kalandot is alkottak a szuperhősnek. Szállított pizzát Thanosnak és a haldokló Vasembernek, megküzdött Hulkkal és Voldemorttal, és Thor kalapácsát is a kezében tarthatta.

  • Download (9).gif

    Sífutó a hófedte fák között a Türingiai erdőben a németországi Oberhofban 2021. január 16-án.

  • Isten hozott, drága kisfiam! – köszöntötte újszülött gyermekét a Facebookon Dombóvári István.

    Azt hiszem, egész életemben erre a találkozásra vártam. Isten hozott drága kisfiam! 😍😍😍

    Publiée par Dombóvári István sur Samedi 16 janvier 2021

    Azt hiszem, egész életemben erre a találkozásra vártam

     – írta közösségi oldalán a humorista.

  • A hatalmas összeget Meghan és Harry herceg a Netflixtől kapta azért cserébe, hogy nem szólhatnak bele a csatornán futó, az angol királyi házról szóló Korona sorozat legújabb évadának alakulásába – olvasható a Sun oldalán.

    Az egyezség valószínűleg megérte ezt az áldozatot, hiszen egy 112 millió dolláros szerződést kötöttek, vagyis több mint 30 milliárd forinttal nőtt a bankszámlájuk. De nem csak pénzt, munkát is ajánlott számukra a Netlix. A pár legújabb terve pedig az, hogy létrehoz egy produkciós céget, amely vígjáték-sorozatok gyártására fog specializálódni.

  • Curtis hatalmas meglepetéssel készült kosárlabdázó szerelmének, Barnai Juditnak. Az énekes egy fővárosi szállodában ünnepelte kedvesének születésnapját. Curtis teljesen levette a lábáról a lányt, aki a rózsaszirmokkal borított ágy láttán szóhoz sem tudott jutni. A lány Instagramon közzétett bejegyzésében később azt írta:

    Mivel a szülinapomat Európa kupa buborékban töltöm, így picit előrébb hoztuk a megünneplését!

    A csodálatos panorámával mindketten posztoltak képet a saját közösségi oldalukra.

  • Már Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! című film főszereplője is támogatja, hogy Donald Trumpot tüntessék el a film második részéből – számol be róla a Player oldala

    A cikk szerint a film második részének forgatásakor Trump volt a Plaza Hotel tulajdonosa, és amikor engedélyt kértek tőle, hogy a szállodában forgathassanak, ő kikötötte, hogy csak akkor megy bele, ha benne lehet a filmben.

    Akkor még senki nem gondolta, hogy egyszer majd szalonképtelenné válik a milliárdos, szóval elfogadták a feltételeket, most azonban már online petíció is indult, hogy takarítsák el Trump kámeóját a filmből.

    Végül a felvetésre nemes egyszerűséggel reagált Kevin McCallister, azaz Macaulay Culkin is, amikor csupán annyit válaszolt egy bejegyzésre, amiben valaki azt szorgalmazta, hogy Trump arcát a filmben cseréljék ki a negyvenéves Culkinéra, hogy 

    az ötlet megvéve.

  • 139604669 3879649535419514 6579271650798436140 o

    Varju László DK-s országgyűlési képviselő Facebook-oldalán közzé tett posztjában nehezményezi a magyar állam válságkezelését.

    Plakátkampány van. Válságkezelés nincs

    − írja a bejegyzésben. Egy képet is mellékelt, amelyen a „minden élet számít” felirat alatt a koronavírus áldozatainak számát festette fel egy fekete festékszóróval.

  • Egy dohányboltba csapódott, összetört személygépkocsi Budapesten, az Örs vezér téren január 16-án. Az elsődleges információk szerint az autót egy 15 éves fiú vezette jogosítvány nélkül, a kijárási korlátozást megszegve.

    A rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni a járművet, de a sofőrje nem állt meg, nagy sebességgel továbbhaladt, ezért a rendőrök utánaindultak. Ekkor történt a baleset, a fiatal fiú és utasa, egy lány könnyebb sérüléseket szenvedtek.

  • Gyönyörű hófehér kecskegidák születtek a debreceni állatkertben. A kis ikrek nem sokkal azután születtek, hogy megérkezett az első hó az országba. Az állatkert Facebook-oldalán azt írta:

    A kis fehér gödölyék nem sokkal születésük után már érdeklődve ismerkedtek környezetükkel, amely épp a napokban borult hóba, így a szokásosnál is több új ingert tartogat számukra.

    A bejegyzésből kiderült az is, hogy ez már a harmadik olyan év, amikor az állatkertben kecskegidák születtek először. A tavalyi év újszülöttje egy szintén hófehér házigödölye, 2019-ben pedig egy kameruni törpekecske volt.

  • A svéd király és királyné is megkapta az első koronavírus elleni oltását pénteken. A család közleményében arról számol be, hogy nemsokára több vakcina is érkezik az országba, valamint remélik, mindenki a vakcina mellett teszi le a voksát, hogy az ország mihamarabb visszatérjen a normális hétköznapokhoz.

  • Pityinger László, azaz Dopeman a minap arról beszélt a Mandinernek, hogy ha a kormány bedurrantja a gazdaságot, rájuk fog szavazni, az ellenzék célja pedig kizárólag a zsákmányszerzés. Dopeman a 2010-es évek elején erősen kritizálta a kormányt, azonban szerinte egyre több ráció van Orbán Viktor politikájában.

    Azzal vicceltem, hogy nem kell úgy félni annyira az oltástól, nézzék meg, mit vettek a multiban meg a dohányboltban tegnap. Az van, hogy kimaxoltuk a fogyasztást. Például ha a dolgokat természetes formájukban ennénk, ízfokozók nélkül, kevesebbel is jól laknánk. A cukor instant kábítószer, veszélyesebb, mint a kokain. Melléktermékként pedig ott van egy rakás betegség. Erről azonban nem a háttérhatalom tehet, persze mindig akadnak nyerészkedők, a multi valójában mi magunk vagyunk. Egyébként abból sem csináltok titkot, hogy szerintem a mostani járványnál százszor szarabb dolgokat is túlélt az emberiség. Az összeesküvés-elméleteket gyártó vírusszkeptikusok mindenesetre most megharagudtak rám. Csakhogy én sohasem megfelelési kényszerből nyilvánítok véleményt

    – nyilatkozta a rapper a lapnak. Az interjú komoly visszhangot váltott ki, amire egy rövid videóban reagált a saját YouTube-csatornáján.

    Most nagyon sokan kattognak azon, hogy mennyit fizetett nekem a Fidesz. Nem akarlak Titeket felidegesíteni, de most elmondom: megígérték, hogy ha beoltatom magam, kapok 100 ezer forintot.

  • Magyarországon a zord időben nem kapkodnak sokan a jégkrémért, de Kína észak-nyugati részén a jeges desszert miatt riadót fújtak a hatóságok – adta hírül a Daily Mail. A riadalom oka, hogy a Tianjin Daqiaodao Food Company termékei között 4836 doboz koronavírussal fertőzött jégkrémet találtak. A covidos készlet fele eljutott a boltokba is, de hivatalosan csak 65 dobozt adtak el belőlük, mielőtt sikerült visszahívni a veszélyes árut.

  • Székely Gábor rendezésében ötven éve mutatták be Szolnokon a Macskajáték című színdarabot. Az Örkény István regénye alapján készült színdarab mottója:

    Mindnyájan akarunk egymástól valamit. Csak az öregektől nem akar már senki semmit. De ha az öregek akarnak egymástól valamit, azon mi nevetünk.

    A darab arról szól, hogy két ember szereti egymást, de a nehézségek mellett belép egy harmadik, és itt kezdődik a bonyodalom. Még inkább érdekessé válik a történet, hiszen a szerelmesek hatvan-hetven évesek.

    A furcsa hangvételű kisregény alapján készült előadás az egész országot meghódította, és országszerte több színházban is bemutatták.