Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • De melyikük a lány és melyikük az anyuka?

  Evie Opitz újévi fogadalma idén talán rendhagyóbb volt, mint a legtöbbeké – az anyuka ugyanis úgy döntött, hogy 19 éves lányával, Tiahnee-vel együtt létrehoz egy OnlyFans-fiókot.

  A 37 éves, a dél-ausztráliai Adelaide-ből származó hölgy mindössze hat hónap alatt már 43 000 fontot (kb. 20 millió forintot) keresett, és azt mondja, ő és lánya, a "legdögösebb anya és lánya" kombó az oldalon. A páros bevallja, hogy "abszolút imádják" az OnlyFans-t, és nyíltan támogatják egymás szexuális törekvéseit is.

  Ön mit gondol?

 • Paleontológusok felfedezték a világ legöregebb köldökét, ami egy 125 millió évvel ezelőtt élt dinoszauruszhoz tartozik.

  A krétakorban élő Psittacosaurus maradványait lézerfénnyel vizsgálták meg, a kutatók ekkor fedezték fel a lény köldökét, ami ráadásul még az első, tudomány által ismert dinó fenéknyílással is büszkélkedhet. 

  A mai Ázsia területén élt dinoszaurusz egyébként növényevő volt, és nagyjából 30-100 kg között mozgott a súlya, ráadásul távoli rokona a Triceratopsnak.

 • Hihetetlen méretű a nemrég kifogott rája.

  RÁja
  Fotó: Instagram

  Közel 300 kilogrammot nyom a kambodzsai Mekong folyóban talált rája, ami brutális méreteivel megelőzte az előző csúcstartót, ami egy 293 kilós harcsa volt. A mostani állat ezzel a legnagyobb édesvízi rájának számít, amit valaha kifogtak.

 • Az egykori X-Faktor győztes külföldi kikapcsolódást választott feltöltődés gyanánt.

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Az énekesnő bevallottan nem érezte túlságosan jó formában magát az utóbbi időben, ezért is dönthetett úgy, hogy az országot hátrahagyva, egy külföldi nyaralás mellett teszi le a voksát.

  Úgy tűnik a Horvátországban töltött tengerparti pihenés meghozta a kívánt hatást, Andi fürdőruhás képekkel jelentkezett be követőinek, számot adva önfeledt jókedvéről.