Kristóf, Jakab
18 °C
34 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy mondani szokás:

  „Living her best life.”

  Az énekesnő-színésznő most lett 52 éves, aminek örömére készült is vele egy bikinis fotózás egy hajón. És megosztott egy képet arról is, hogy Ben Affleckkel csókolózik. Szóval ez így már akkor tényleg hivatalosnak mondható. 

  Zajlanak az események JLo körül. Kiderült, hogy ott lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén, aztán kiderült, hogy mégsem. Közben Ben Affleckkel való kapcsolatáról is sorra derültek ki újabb dolgok, amik leginkább arról szóltak, hogy mennyire szeretik egymást. Voltak már együtt dugóban is.

  Míg Lopez legutóbb egy tengerparton mutatta meg, hogy milyen szexi, most ugyanezt egy hajó fedélzetén teszi.

 • Labdáztak, bunyóztak, cseppet sem zavartatták magukat.

  A medvecsalád láthatóan egyáltalán nem zavartatta magát, hogy tönkreteszi a felfújhatós medencét, annyira élvezték egymás, na meg a labdák társaságát. Focistákat, kosarasokat, kézilabdásokat megszégyenítő módon cseleztek velük, egyikőjük kisebb-nagyobb sikerrel még a kertben lévő fára is felmászott.

  Az éjszaka közepén különös hangokat hallottunk, és ez fogadott minket az udvarunkon. Úgy néz ki, nyáron és ősszel a medvék kifejezetten élvezik a medencénk hideg vizét, hiszen nem ez az első alkalom, hogy nálunk csobbannak

  – mesélte a felvétel Kaliforniában élő készítője.

  Egyébként nem ez az első eset, hogy medencéző medvéket kaptak lencsevégre – korábban mi is beszámoltunk egy sztoriról, ahol a Tennessee állambeli Gatlinburgban látogatott meg pár fekete medve egy hétvégi nyaralóházat.

 • Nem csak a randizás nem megy neki.

  GettyImages-1204552682
  Fotó: Presley Ann / Getty Images Hungary

  Kate Beckinsale közel nyolc éven keresztül volt a színész Micheal Sheen barátnője, ez idő alatt pedig született egy közös lányuk, Lily Sheen, aki januárban ünnepelte a 22. születésnapját – sajnos az édesanyja nélkül.

  Kate ugyanis bevallása szerint már több mint két éve nem találkozott egy szem lányával.

  Nem láttam a lányomat már két éve... úgy minden miatt. Én kimentem Kanadába dolgozni, ott pedig nem tudott meglátogatni. Számomra az, hogy ennyi ideje nem találkoztam a gyerekemmel, az egyik legszívbemarkolóbb gondolat, tehát hálát adok a FaceTime-nak, hogy legalább azon keresztül tudjuk tartani a kapcsolatot

  – mesélte az édesanya a Live! with Kelly and Ryan című beszélgetős műsorban, majd hozzátette: a lányával mind a ketten attól tartanak, hogy mire legközelebb találkozni fognak, úgy megöregednek, hogy meg sem ismerik egymást.

 • Egy nagy fociszerető férfi remek hobbit talált magának. Mivel nagy rajongója a futballnak, ezért úgy döntött, hogy stadionokat fog építeni. De nem volt hozzá annyi pénze, hogy vasból, betonból, téglából rendes stadionokat felhúzzon, viszont ez nem fogta vissza. Kis maketteket kezdett gyártani, így sikerült megalkotnia 92 angol futballklub stadionjának másolatát. 

  John Le Matire készítette ezeket a maketteket, amiket most összesen 19 ezer fontért, azaz közel 8 millió forintért árvereztek el. Ha kiszámoljuk, akkor végeredményül kijön, hogy egy stadion nagyjából 87 ezer forintba került.