Zsófia, Szonja
9 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Sunday Brunch podcast május 16-i, vasárnapi adásának vendége a fitness koronázatlan királynője, Rubint Réka, aki egy kicsit beült az Indexbe és belekóstolt a szerkesztőségi életbe, fotónk ekkor készült róla.

  Nem sokkal ezután elvonultunk a podcast stúdióba. Inspiratív beszélgetésre készüljön, aki belehallgat. Réka ritkán ad mélyebb interjút, itt részben megismerjük az utat, ahogy elért odáig, ahol ma tart.

  Időutazunk a középiskolás időkbe, ahol a tesitanárja porrá alázta és egyetlen rosszul sikerült mondatával elindította a sportolói pálya felé. Kiderül, hogy eredetileg kórboncnoknak készült, miként elismeri, ahogy ő mondja, hogy jászparaszti erővel érte el a mai sikereit.

  Ismerje meg a sportolót, a családanyát, az árvát, a szakácsnőt és mindezek mögött az embert. Tartson velünk 2021. május 16-án 11-kor az Index címlapján.

  A Sunday Brunch podcast holnapi adásának vendége: Rubint Réka

  Spilák KláriLábas VikiLakatos MárkKulcsár EdinaGianni AnnoniPajor TamásMolnár Ferenc CaramelVarga IzabellaHerczegh Anita, a köztársasági elnök felesége és Tomán Szabina.

 • giphy.gif
  Fotó: giphy.com

  Duke, a labrador nem számított arra, lévén viszonylag nagy, 30 kilós kutya, hogy megeshet vele olyan, hogy felkapja a szél és megpörgeti a levegőben. Pedig pontosan ez történt. Az eset Virginia államban történt a héten.

  Még mindig elég nehéz elképzelni, közel 30 kilós a kutya, nem lát ilyet minden nap az ember. Hogy történhetett? Csak körbenézett megrázta magát, de ment is visszajátszani a gyerekekkel. 

  - árulta el a gazdája, hogy viselte a kutya a repkedést.

  Úgy hívjuk, hogy Duke, a Repülő Kutya.  A gyerekek azzal viccelődnek, hogy vesznek neki egy köpenyt. De én nem bánnám, ha soha többet nem repülne.

  - tette még hozzá. 

   (via: HuffPost)

 • GettyImages-1200540863
  Fotó: Robert Kamau / Getty Images Hungary

  Tessica Brown, a nő, aki szuperragasztót kent a hajára, amit műtéttel kellett eltávolítani a fejéről, úgy néz ki, most már örökre beírta magát a történelembe, hiszen még Nicki Minaj is megénekelte egy dalban. A szöveg szerint

   (…) a játék sikamlósabb, mint a ragasztóhajú lány. 

  Brown elárulta, hogy ugyan nem preferálja, ha a ragasztóhajú lányként hivatkoznak rá, de ezen kivételes alkalomból megbocsátja, hogy Minaj így nevezte a dalában.

  (via: TMZ)

 • Eris névre keresztelték az orosz agárt, vagy más néven borzojt, aki magasságának köszönhetően bármikor átugrik bármilyen kerítésen.

  Ezt pedig egy róla készült TikTok-videó is bizonyítja.

  @eriszoi

  I’m doing throwback Thursday on insta decided to follow through here. I love our neighbors. 💕 ##tbt ##xyzbca ##viral ##fyp ##DontSweatIt

  ♬ original sound - Eris The Borzoi

  De elég csak megnézni a jószág Instagram-oldalát, máris megbizonyosodhatunk, hogy a légynek sem tudna ártani, inkább csak udvariasan beköszön a szomszédoknak.