Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Zseniális képek készültek egy kutyusról, amint épp egy valódi remekművet fest. 

  A figyelemre méltó cocker spániel, Leo, idén már megtanult teniszezni és xilofonozni, most pedig a legmagasabb ajánlatot tevőnek árulja hihetetlen festményét. A lila, zöld és kék vonásokat felvonultató mű közel egy hónap alatt készült el és a "Pawsitivity" nevet kapta, mely az angol paw (mancs) és positivity (pozitivitás) szavak keveréke. A 30 × 40 centiméteres műt valamikor a következő napokban árverezik el.

 • Austin Butlernek, aki magát Elvis Presleyt alakítja a Baz Luhrmann rendezésében készülő életrajzi filmben, a forgatását követően korházba kellett mennie.

  20220525 ssw l90 510

  A színész ugyanis a GQ-nak adott interjújában elárulta, hogy a forgatás a vártnál jobban igénybe vette a szervezetét, és nem is gondolta volna, hogy a szerep így megfogja őt viselni. A néhai rock'n'roll legendát alakító színész a munkálatok befejezésének másnapján erős fájdalmakra ébredt, amivel jobbnak látta azonnal orvoshoz fordulni.

  Másnap hajnali négykor kínzó fájdalmakra ébredtem, és azonnal kórházba kellett vigyenek

  –mondta Butler. A színésznél, mint kiderült egy vakbélgyulladást szimuláló vírust diagnosztizáltak, és egy hetet kellett az ágyhoz kötve lábadozással töltenie. Tom Hanks, aki a „király” filmbéli menedzserét alakítja majd, még 2020-ban átesett feleségével a koronavíruson, ami miatt szintén egy ideig szünetelt a produkció. 

  Az Elvis–film premierje a Cannes-i Filmfesztiválon lesz, amely jelenleg is zajlik, tehát rövidesen arról is többet megtudhatunk, minként vélekednek róla a kritikusok elsőkörben.

 • „Honnan veszi azokat a csodálatos játékokat?” – teszi fel a kérdést Jack Nicholson Jokere az 1989-es Batman-filmben, és ugyan a mostani videó segítéségével mi magunk nem válunk Gotham sötét lovagjává, némi ügyességgel azért lehet egy saját Batmobilunk.

  pepsimobile
  Fotó: YouTube

  A Minimaus Crafts YouTube-csatorna ugyanis megmutatta, hogy egy dobozos Pepsi is elég ahhoz, hogy megalkossuk Batman ikonikus járgányát, amihez azért kell némi türelem, na meg gyakorlás, ám ha nem is döntünk úgy, hogy nekiállunk otthon barkácsolni, egy megtekintést mindenképp érdemel a dolog.

 • GettyImages-1342324311
  Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

  Dua Lipa ezúttal megmutatta, hogyan is kell átalakulni a női vonásokat erősen kihangsúlyozó foltozott farmernak a stílusát segítségül hívva. Ráadásul, mint kiderült, a különleges ruhadarabot maga az olasz divattervezés nagykövetasszonya, Donatella Versace készítette az énekesnő számára. Indokolt is volt ezért a káprázatos viseletről egy ötletes képsorozatot készíteni.