Csilla, Noémi
5 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Semmi meglepő nincs abban, ha egy hétéves gyerek közli a szüleivel, hogy vadászpilóta akar lenni, hiszen normál esetben másnap már el is felejti az egészet, a végén pedig úgyis munkajogász lesz belőle. Akkor van baj, ha komolyan gondolja a dolgot. Ezzel a problémával szembesült az angliai Andrew Newton, akinek fia, Jacob már óvodás korában megszállottjává vált a repülésnek.

  Egyetlen szülő sem szeretné összetörni gyermeke álmát, és az 53 éves leedsi férfi is kénytelen volt belenyugodni abba, hogy hétéves fiából RAF-pilóta lesz. A családi béke megőrzése érdekében a kis Jacob

  már át is esett az első repülőleckéken,

  és pár percre az irányítást is átvehette a levegőben egy Piper PA-28 Cherokee pilótafülkéjében. 

 • GettyImages-935375840
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Jeff Goldblum egy személyben a legnagyobb csoda, ami az emberiséggel valaha történt. És szerencsére erre már a fiatalabb korosztály is kezd ráébredni, ugyanis a Missouri állambeli Bristol általános iskola ötödik osztálya egy emberként rajong a 68 éves színészért. Ugyan iskolába még nem járhatnak a gyerekek, de Jeff Goldblum iránt érzett közös imádatuk, olyan összetartatóvá kovácsolta az iskolásokat, ami példaértékű. 

  A színész osztotta meg az Instagramján azokat a műveket, amiket a személyi kultuszával összefüggésben készültek. Az osztályt minden elképzelhető művészeti formában megihlette Jeff Goldblum: írtak róla történetet, rajzoltak, montázsoltak és festettek. 

  Csak egy kis ízelítő az egyik alkotásból: 

  Jeff szomorú volt, hogy el kell hagynia a farmot és Bob Applesont. De annak örült, hogy Díszes Lovat magával viheti. Búcsút intett Bobnak és a farmnak. Felnyergelte Díszes Lovat. 

  - Mi lesz a kocsiddal? - kérdezte Bob. 

  - Tartsd meg - válaszolta Jeff. Majd ellovagolt a naplementébe, úgy, ahogy a filmekben szoktak. 

  A történet címe sajnos nem derül ki, de már az eleje is nagyon ígéretes:

  Napsütéses idő volt Jeff Goldblum városban, amit maga Jeff Goldblum alapított. A népesség 1,3 millió fő volt. 

  Nem is szpoilereznénk tovább, a teljes történet a posztban elolvasható és a többi műalkotás is megtekinthető:  

  Az iskolások történetét egyébként egy Tara Sheer nevű nő osztotta meg a színésszel, aki arról írt, hogy egy Max nevű kisfiú rajongása indította el a Jeff Goldblum cunamit: 

  Az eredeti Jeff Goldblum rajongó az osztályban Max volt, aki kivirágzott az online tanteremben. Ezelőtt az év előtt csendes és félénk diák volt, aki ritkán vett részt az órai munkában. Most feléledt társaságkedvelő oldala, a többi gyerek kezdi megismerni és új barátságok köttetnek. A virtuális tanulás élesztette fel Max önbizalmát, hogy megossza velük a szeretét Jeff Goldblum iránt, és a többi gyerek teljes szívével befogadta.

  Ha még mindig nem lenne egyértelmű: a nap nem a Földön élő emberekre süt, hanem Jeff Goldblumra, mi meg szerencsére itt vagyunk mellette, ugyanazon a planétán.

   

 • GettyImages-1147408776
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Tini szívek ezrei dobbantak meg egyszerre: Harry Style legújabb filmjében pucérkodni fog! A készülő The Policemenben Styles egy meleg rendőrt alakít és a szex jelenetek kedvéért szabadul majd meg a ruháitól. 

  Értesülések szerint ugyanis két erotikus jelenet is készül. De lesz egy harmadik alkalom is, amikor pucérkodhat majd Styles, de ennek nem lesz szexuális felhangja,  “csak úgy” meztelenkedik egyet még bónuszban. 

  Nem sokat hagynak majd a képzeletnek. Harry beleveti magát ebbe az új szerepbe és nagyon izgatott a kihívás miatt, habár elég ijesztő feladat. De mindig olyan dolgokat szeretne csinálni, amire az emberek nem számítanak, és megkérdőjelezi, amit gondolnak róla, és ez a film határozottan ilyen lesz. 

  - árulta el részletesebben a meg nem nevezett forrás, hogy áll Styles a szerephez. 

  A készülő film a 90-es években fog játszódni és egy homoszexuális kapcsolat lesz a középpontjában.

  (via: Just Jared)

 • Snoop Dogg évtizedek óta a marihuána nagykövete, a füvezés élő szobra, a joint felszentelt pápája. A 49 éves rapper most megjelent, From Tha Streets To Tha Suits albumának tematikája is arra épül, hogy ötven felé közeledve,

  dollármilliókkal kitömve sem feledkezik meg régi hobbijáról.

  A Gang Sings című szám egyik sorában például arra utal, hogy Obamával is szmokizott. (Still sippin' gin and juice while I'm smoking marijuana / I bet you never blew with Obama″).

  GettyImages-800015180
  Fotó: Bennett Raglin / Getty Images Hungary

  Az erősen republikánuspárti New York Post le is csapott a sztorira, és megkérdezte Snoop sajtósát, melyik Obamára utalt, a demokrata exelnökre, vagy a volt First Lady-re. A lap egyelőre nem kapott választ, így azt sem tudni, valóban megtörtént-e az eset, vagy csak így jött ki a rím. Arra azért emlékeztetnek, hogy Snoop Dogg egy ízben valóban füvezett a Fehér Ház egyik mosdójában.