Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy tűnik, a harc mellett azért a családra is jut idő.

  Délelőtt még Brad Pitt egyik legendás filmjének címét használva mutatta be Orbán Viktor a következő négy évre kinevezett harcostársait, estére viszont már nagypapa szerepbe bújva igyekezett felpörgetni a Facebook-oldalának forgalmát. 

  A videóban a miniszterelnök a 2016-ban született unokájával, Alizzal látható, aki Orbán Ráchel és Tiborcz István legidősebb gyermeke. A felvétel egyébként a lájkok számát tekintve néhány óra távlatában is jócskán lekörözte a Harcosok klubját – az előbbire 4 óra alatt 23 ezer, míg az utóbbira ehhez képest 12 óra alatt 14 ezer reakció érkezett.

 • Sorozat készül az Osztrák Tölgy egyik klasszikusnak számító akciófilmjéből.

  0490004143 5mb
  Fotó: YouTube

  A Két tűz között című akciófilmben Arnold Schwarzenegger karakterének felesége tudomást szerez arról, hogy férje valójában szuperkém.

  Az 1994-es film sokaknak onnan is ismerős lehet, hogy Schwarzenegger feleségét Jamie Lee Curtis játszotta, és az ő táncjelenete mai napig az egyik legemlékezetesebb momentum a filmtörténelemben.

  Az eredetileg James Cameron rendezésében készült film feldolgozásában azonban az eredeti szereplők közül senki sem tér vissza, helyettük Ginger Gonzaga és Steve Howey fogja alakítani a főszereplő házaspárt, akiknek a világ megmentése mellett a saját házasságukat is rendbe kell tenniük.

 • Íme, az ifjú pár legelső közös képei házasokként.

  A napokban derült ki, hogy a valóságshow sztár Kourtney Kardashian és a Blink-182 dobosa, Travis Barker hivatalosan is összekötötték életüket. Kourtney és Travis is betekintést engedett a rajongóknak esküvőjük legszebb pillanataiba, amiket Instagram-oldalukon osztottak meg. A képek természetesen elég sajátosak és tökéletesen jellemzik a párost.

  A fotók alá csak ennyit írtak: Amíg a halál el nem választ.

 • Brie Larson Twitteren villantotta meg követőinek, hogy miként készül a Fast X forgatására.

  Ugyebár már egy ideje nem titok, hogy a Marvel Kapitány sztárja is csatlakozott Vin Diesel család központú autós mozijának sokadik részéhez, ami őrült mutatványai miatt igényli a fizikai felkészülést is.

  Larson pedig komolyan veszi a felkészülést, ugyanis rúdtánccal hozza formába a testét a Halálos Iramban 10-re.