Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Netflixen pénteken lesz elérhető a Stranger Things 4 Vol. 2, amely az évad utolsó két epizódját foglalja magába. Az alkotók sötét és grandiózus finálét ígérnek, és elmondták, hogy egyik karakter miatt sem lehetünk teljesen nyugodtak.

  poszter
  Fotó: Twitter

  A hamarosan debütáló Vol. 2 most kapott egy saját plakátot is, amelyen minden fontosabb szereplő látható, élen a farkasszemet néző Vecnával és Elevennel.

 • Bella Hadid ellopta a show-t az új alkoholmentes kevert italának partiján.

  Bella
  Fotó: Instagram

  Kin Euphorics néven kerül piacra a modell új mocktail itala, aminek nemrég még egy bulit is tartottak, Bella Hadid pedig nem hazudtolta meg magát, ami a megjelenést illeti.

 • Az egykori VV–nyertes szerint neki kéne kapnia az idei Karinthy–gyűrűt, illetve el kellene venni a díjat az arra méltatlanoktól.

  Alig csengett le a tavalyi, Galla Miklós–féle Karinthy-gyűrű huzavona, most Nagy Alekosz jelentkezett be a kitüntetésért. 

  „Három nap telt el, és még semmi. Minden év június 25-én, Karinthy Frigyes születésének napján adják oda ugyanis a gyűrűt, amely csak is a legjobbak, legnagyobbak kiváltságát elismerni hivatott” – kezdte a Való Világ 4. évadának győztese, aki egy Facebook–bejegyzést szentelt kérelmének, miszerint már 10 éve aktív része a magyar szórakoztatóiparnak, így itt az ideje, hogy ő is megkapja a humorművészetért kiosztott elismerést. 

  „Értetlenül állok a megfeledkezés előtt! Bizton állíthatom, Hofi után én vagyok az egyetlen olyan igazi egyéniség és jelenség, aki úgy képes visszaadni és visszahozni azt a fajta Nemzeti humort, amit egykoron a Mester képviselt. Méltatlannak tartom, hogy hol meztelenkedőknek, hol pediglen humortalan pojácáknak adják oda a gyűrűt, amit még méltatlanabbul adogatnak cserélgetnek egymás között ezek. 

  Adják nekem a gyűrűt! És végyék el azoktól, akik méltatlanok rá.

  Kitartásom, töretlen, ötleteim, kreativitásom gazdag és rendíthetetlen, pártpolitikailag megvezethetetlen” –írta„Nagy Alekosz, a Magyar szórakoztatóipar kiemelkedő alakja, egyéniség, jelenség, a Karinthy gyűrű várományosa”.

 • Tetőtől talpig rózsaszínben jelent meg vőlegénye dokumentumfilmjének premierjén Megan Fox, aki még a haját is átfestette az esemény kedvéért.

  Megjelent a Hulu streaming szolgáltatón Machine Gun Kelly dokumentumfilmje, Élet rózsaszínben címmel, ami a rocksztár karrierjét és magánéletét hivatott bemutatni rajongóinak. A premierre természetesen menyasszonya, Megan Fox is elkísérte az énekest, ahova mindketten stílusosan pinkben érkeztek. MGK egy ideje már ilyen színű frizurát visel, most pedig leendő felesége is csatlakozott hozzá, megszabadulva fekete tincseitől.

  A világosrózsaszín haj nem kicsit lepte meg az internetezőket, egy valamiben azonban teljesen egyetértettek: Fox lassan jobban hasonlít a Kardashian-klán leghíresebb tagjára, mint saját magára.

  „Komolyan azt hittem elsőre, hogy Kim az!”

  „Úgy érzem, Kim K inspirálja őt.”

  „Napról napra egyre inkább úgy néz ki, mint Kim″– érkeztek a hozzászólások tucatjai a JustJared posztja alá, míg mások azon tanakodtak, vajon hogy tud egy lépést is megtenni a filmsztár furcsa magassarkújában.