Lujza
-2 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jonah Hill az elmúlt évek alatt hatalmas változáson ment keresztül, ugyanis életmódot váltott, és ennek köszönhetően rengeteget fogyott.

  A napokban mégis megjelent egy nem túl kedves hangvételű cikk a Daily Mailen, ahol mintha direkt nagyon előnytelenül fotózták volna le őt, szörfözés közben. A színész ezt nem hagyhatta annyiban, ezért Instagramon adott hangot nemtetszésének és annak, mennyire nem oké bántani valakit a súlya miatt, ő ugyanis évekig küzdött ezzel. 

  Nem hiszem, hogy egészen a 30-as éveim közepéig valaha is levettem volna a felsőmet a strandon, még a barátaim és a családom előtt sem. Valószínűleg hamarabb megtörtént volna, ha a gyermekkori bizonytalanságomat nem súlyosbítja az évekig tartó nyilvános gúnyolódás a sajtó és az interjúztatók által. Tehát az elképzelés, hogy a média megpróbál engem kijátszani azzal, hogy követnek szörfözés közben és ilyen fotókat tesznek ki rólam, már nem érdekel, és ez szuper. 37 éves vagyok és végre szeretem és elfogadom magam. Ez nem egy “milyen jó nekem” poszt. És semmiképp nem egy “érezd magad rosszul miattam” poszt. Ez azoknak a gyerekeknek szól, akik nem veszik le a felsőjüket a medencénél. Érezd jól magad. Csodálatos, fantasztikus és tökéletes vagy. Küldöm minden szeretetem.

  Ja és Daily Mail, még te sem tudod levenni ezt a mosolyt az arcomról. ;)

 • Vin Diesel és a család történetének 9. epizódját eleinte 2020 tavaszára tervezték, ámde ezt a koronavírus-járvány kitörése miatt csúsztatnia kellett a stúdiónak.

  Vin Diesel
  Fotó: Northfoto

  ők voltak az egyetlenek 2020 tavaszán, akik nem hónapokat toltak a filmjeiken, hanem kerek egy évvel csúsztatták el a Halálos Iramban 9. részét.

  Amikor kijött a Super Bowl félidejében egy rövidke kis előzetes a filmről, akkor megfigyelhető volt, hogy nem konkrét dátum vagy évszak van feltüntetve a végén a premiert illetően, hanem csak annyi, hogy hamarosan a mozikban.

  Na itt már érezhető volt, hogy tavasszal bizony nem lesz halálos az a bizonyos iram.

  Vin Diesel a napokban publikált egy posztert a filmhez, amin ő szerepel, és látható, hogy az iram előreláthatólag nyáron lesz halálos a mozikban.

  De senki se csüggedjen,

  hiszen a premierig maratonozható az előző 8 rész azoknak, akik érezni szeretnék a család szeretetét.

 • Kim Kardashian fodrásza osztotta meg azt a képet Instagramján, 

  amin Kardashian nyitott szájjal alszik a fodrászszékben. 

  A rajongók pedig azonnal elkezdték a képet saját profilképüknek beállítani. 

  És mit szól ehhez a megfáradt üzletasszony? Természetesen nagyon viccesnek találja. 

  ISTENEM, mindenkinek ez a profilképe. Sírok a nevetéstől!!!

  Valami lehet a levegőben, ugyanis nem Kardashian az egyetlen, aki rosszkor szundított el a héten, legutóbb Al Pacino szenderegte végig a Golden Globe-ot.

 • giphy (6).gif
  Fotó: giphy.com

  Talán mindenkivel előfordult már, hogy véletlenül rossz embernek küldött el egy másik személynek szánt privát üzenetet.

  és most képzelje el, amikor fél évig folyamatosan ez történik.

  A brit Jonno Hopkins több poszton keresztül, Twitteren osztotta meg történetét, amivel, mint a kommentekből kiderült, rengetegen tudnak azonosulni. Jonno körülbelül hat hónappal ezelőtt létrehozott egy csoportos beszélgetést a családjának, hátha ott majd gördülékenyebben megy a kommunikáció közöttük. Amikor kiválasztotta az embereket, valamiért nem apaként adta hozzá édesapját, hanem rendes keresztnevén, Peterként. 

  Itt kezdődött a galiba, ugyanis a srác furcsának találta, hogy akárhányszor beszélt telefonon az apjával, sosem tudta, miről beszél, olyan kérdéseket tett fel, amik egyértelműen le voltak írva a közös chaten. Senkinek nem jutott eszébe, hogy ez miért lehet, egészen addig, amíg Jonno nővére rá nem kérdezett, hogy mikor adja hozzá apjukat a beszélgetéshez. Ekkor derült ki, hogy Peter nem az a Peter volt, akire számítottak.

  És hogy ki volt ő? 

  Hát a vízvezeték-szerelőjük, aki még 2013-ban járt náluk, hogy megszerelje a mosógépet, és véletlenül egy csomó ruhájukat is kihipózta. A történet azért is érdekes, mert Peter neve mellett a vízvezeték-szerelő cég logója volt profilképként, és még ez sem tűnt fel senkinek. Ahogy az sem, hogy minden üzenetet megnézett, de semmire sem válaszolt. 

  Petert végül eltávolították a beszélgetésből, aki valószínűleg még mindig nem sejt az egész történetből semmit.

  (Forrás: Bored Panda)