Leonóra, Inez
-4 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • giphy (8).gif
  Fotó: giphy.com

  Évek óta terjed a trend TikTokon és YouTube-on, aminek az a lényege, hogy megviccelik az olyan kávézók, éttermek dolgozóit, ahol lehet drive thru-n keresztül is rendelni. Bár a személyzet már többször jelezte, hogy ez nem vicces, az emberek mégsem állnak le, amíg ezek a tartalmak egyértelműen növelik a nézettségüket. 

  TikTokon vált virálissá az a videó, amelyben egy fiatal amerikai lány lehúzódik a Starbucks drive thru ablakához, és elkezdi énekelni a baristának, hogy

  Köszönöm, hogy odaadtam nekem ezt az italt, nagyon aranyos vagy!

  A kis dalocskával végül nem éri el a kívánt hatást, ugyanis a barista még csak végig sem hallgatja, hanem a dal közepén rácsukja az ablakot. A lány utastársa erre csak ennyit mond a videóban:

  Viccelsz velem? Ez nagyon udvariatlan volt!

  @tanjewest

  I was trying to shoot my shot with the cute Starbucks worker but he turned me down before I could even try... sooo embarrassed!!!

  ♬ original sound - Tan

  A tiktokker ezután eggyel tovább vitte a poént azzal, hogy posztolt egy videót, amiben együtt ülnek az autójában a korábban említett baristával, és azt mondja, hogy kirúgták miatta a srácot, de így legalább elviheti egy első randira. Twitteren rengetegen kiakadtak a lányra, hogy oké, hogy bunkó volt a srác, de ő csak a munkáját végezte volna, amiben egyértelműen hátráltatták, és az sem oké, hogy kirúgatta. 

  @tanjewest

  Reply to @r4chel2o thank you all for keeping up with my real-life fairy tale ❤️

  ♬ original sound - Tan

  A kommentek között végül ott volt a posztoló magyarázata is, miszerint valójában a férje volt a barista, akit így akart kínos helyzetbe hozni a munkahelyén.

  Ön szerint viccesek ezek a videók?

  • 275
   Nem.
  • 28
   Láttam már olyat, ami vicces volt.
  • 7
   Igen.
 • Justin Bieber
  Fotó: Kevin Mazur/AMA2020 / Getty Images Hungary

  A kanadai származású, Grammy-díjas énekestől, úgy tűnik, hogy mostanában talán több számot kaphatunk, mint régebben. Justin Bieber ismételten új dalt adott ki a Shawn Mendes-zel való közös daluk, a Monster, és a saját alkotása, az Anyone után. Most is, mint általában, klippel együtt tette közzé a legújabb alkotását, a Hold On című számot.

  JB & SM
  Fotó: Kevin Winter / AMA2020 / Getty Images Hungary

  Mostanában mintha a meglepetés erejére és véletlenre bízná a dalai publikálását.

  Akárcsak Eminem, a B oldal nevezetű legújabb albumával, hiszen minimális beharangozó sem állt a számok mögött Biebernél sem.

  A jelenlegi dala ismételten hozza azt a szintet, amit az énekes képvisel.

  Rádióslágeres hangzás, fülbemászó dallam, erős refrén és persze látványos és igényes videóklip. Ha esetleg eddig nem hallotta volna, akkor most itt meghallgatható és megtekinthető a dal klippel együtt:

 • GettyImages-1188052105
  Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

  A Baywatch és a Knight Rider sztárja - bármennyire is meglepő - tudott olyat csinálni, ami nem lett instant népszerű. 2010-ben terveztek vele egy reality sorozatot, aminek ő és a két lánya lett volna a főszereplője. A műsort nemes egyszerűséggel The Hasselhoffs címen tűzték műsorra. Itt meg is lehet nézni az előzetest. 

  Nem volt nagy élete a műsornak, mivel egy dupla részes premier után le is vette műsorról az A&E csatorna. Eredetileg még le is vetítették volna a maradék 8 részt, de végül erre nem került sor. A sorozat aztán a The Biography Channelnél landolt, ahol 2011 májusában le is vetítették a komplett évadot.

  Szerencsére ez már jó régen volt, és azóta Hasselhoff bőven vissza tudott térni olyan produkciókkal, mint a Kung Fury-klip.

   (IMDb)

 • A budapesti unikornis után Debrecen utcáin egy dinoszaurusz tűnt fel a napokban.

  ghjk.PNG
  Fotó: Hajdú Online / YouTube

  Ez esetben a jelmez mögött lévő személy is megszólalt, aki nem más, mint a 24 éves egyetemista, Molnár Mátyás Miklós.  Állítása szerint azért járja a belvárost kék dinónak öltözve, hogy feldobja az emberek szürke hétköznapjait a karantén időszakában.

  És mert egyetemistaként amúgy sincs épp jobb dolga.

  (Forrás: HAON)