Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Zelma, Rajmund
-7 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Bonanza Banzai egyik ismert slágerének soraival osztotta meg követőivel Orbán Viktor miniszterelnök tegnap, hogy részt vesz az Papp László Sportarénában rendezett Ákos koncerten.

  A tegnapi koncert margójára ma egy videót is megosztott a koncertről közösségi oldalán, melynek tanúsága szerint nem csak Ákos koncertezett tegnap. Népszerű volt ugyanis Orbán Viktor rögtönzött szelfikoncertje is.

  A koncert szombat este nyolc órakor kezdődött, az eseményen csak védettségi igazolvánnyal lehetett részt venni.

 • Egy Airbnb-felhasználó az állítása szerint „a pokolban nyaralt”, miután megérkezett az állítólagos „luxusszállásához”, amit leginkább börtöntáborhoz lehetne hasonlítani.

  A tulajok közel két évvel ezelőtt hagyták magára az épületet, amit Alexander a feleségével bérelt ki 10 napra, amiért 1000 fontot fizettek. 

  Amikor megérkeztek, távolról sem az a hely fogadta őket, mint amit a képek ígérek. 

 • Magyar szinkronos előzetest kapott a The Cuphead Show, ami egy olyan videójáték alapján készült, amely az 1930–40-es évek régi rajzfilmjeinek stílusában készült.

  cup
  Fotó: YouTube

  Igazán vadnak ígérkezik a Netflix legújabb dobása, a The Cuphead Show, aminek főszereplője két csésze. Mindenféle szürreális kalandba keverednek, miközben az ördöggel is sikerül összekapniuk.

  Az eredeti játék egyébként legendásan nehéznek számít, sokan igazi kontrollergyilkosnak tartják, ennek ellenére vagy épp ezért hatalmas rajongótábornak örvend.

  A látványvilág továbbra is a klasszikus rajzfilmeket idézi, bár sikerült modernebb köntösbe öltöztetni.

 • Átalakítottak az M&M s ikonikus karaktereit, az emberek pedig nagyon nem örülnek annak, ahogy a zöld karakterrel elbántak.

  mm
  Fotó: Twitter

  A márka fejese, Mars Wrigley nemrég jelentette be, hogy a legendás figurákat a mai trendeknek megfelelően modernizálják, ennek eredménye pedig egy masszív negatív visszhang lett a neten.

  Sokaknak ugyanis nagyon nem tetszik, hogy a zöld figura, aki a csapat egyetlen női tagja, teljesen elveszítette a „szexi” mivoltát, akárcsak a nyáron mozikba került Space Jam 2 Lola nyuszija, akivel kapcsolatban szintén ezen problémáztak a közösségi oldalakon.

  Egyébként annyi változás történt, hogy a zöld karakternek már nem csizmája van, hanem nadrágja és cipője.