Pongrác
12 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1016198686
  Fotó: Noel Vasquez / Getty Images Hungary

  Denise Richards a Gazdagok és szépek című 1987 óta futó szappanoperában dolgozik 2019 óta, ez alatt a két év alatt pedig elsajátított egy pár nagyon különleges trükköt, hogy minél meggyőzőbb legyen az alakítása. Az egyik díjesőt érdemlő tippjét arról, hogyan kell szuggesztíven nézni, az Entertainment Tonightban árulta el: 

  Meredj arra, amerre nézel, majd nézz el, aztán gondolj mondjuk arra, hogy ennél egy pulykás szendvicset. 

  Komolyabb babérokra törő statisztáknak tuti tipp. 

  (via: etonline)

 • Ha még nem tette le a jogsit, akkor ez egy jel az élettől, hogy nincs több kifogás. Hiszen úgy látszik, hogy még egy bárány is gond nélkül elsajátítja a vezetéshez szükséges gyakorlati lépéseket. Persze fontos, hogy elérje a kormányt a két lábával. 

  bárány

  Azt nem tudjuk, mennyire törvényes, hogy egy felöltözött bárányt ültessük a volánhoz, de a videót elnézve legalább nem a főúton közlekedtek. Így a többi utas figyelmét sem vonták el és remélhetőleg balesetet sem okoztak. 

 • GettyImages-88163484
  Fotó: Justin Sullivan / Getty Images Hungary

  Indiában egy megmentett tehenet anyák napja alkalmából neveztek el az örmények nemzeti büszkesége, Kim Kardashian után. A PETA munkatársai azért döntöttek így, mivel így akartak tisztelegni az anyukák előtt, akik érkezzenek bármely fajból egyaránt csodálatosak. Hiszen Kim Kardashian maga is 4 gyermekes anyuka. De itt még nem merülnek ki a hasonlóságok, ugyanis mind a kettőjüknek

  feltűnően szép szeme és hosszú, sötét szempillája van.

  Angolul nem tudó olvasóinknak segítségül eláruljuk, hogy a cow magyarul tehenet jelent, tehát a megmentett tehénmama magyarul az alábbi nevet kaphatta volna: 

  Kimberly Marhashian. 

  (via: TMZ)

 • Az egyik legnépszerűbb looter-shooter játéksorozatból, a Borderlands-ból készült filmet már forgatják Cate Blanchett főszereplésével, a sorozat pedig nem áll: úgy tűnik, már készül a várva-várt negyedik rész.

  Miközben éppen Budapesten forog a Borderlands-film, Randy Pitchford, a Gearbox vezérigazgatója „erős célzást” tett arra, hogy készül már a játékfranchise folytatása is.

  Dolgozunk a nagy dobáson.

  - Pitchford mindössze ennyit árult el, de elég valószínűtlen, hogy másik játékra gondolt volna, hiszen a Gearboxnak messze ez a legerősebb brandje, továbbá más projekten nem is nagyon dolgoztak már nagyon régóta, illetve a tweet kontextusából is arra lehetett következtetni, hogy a csapat a Borderlands 4-en dolgozik.

  Hozzá kell még azt is tenni, hogy amikor a Gearbox 2015-ben a Borderlands 3-on kezdett dolgozni, akkor is hasonló szavakat használtak, továbbá azt is lehet tudni, hogy Gearbox valamilyen Borderlands játékon biztosan dolgozik. Egyelőre sokkal több információnk nincs, vélhetően a film is hamarabb készül el, mint a játéksorozat újabb része.